Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Nema kruha bez motike

Za ulazak u "Farmu" se prijavilo više od 2.200 kandidata

Foto Nova TV
Foto Nova TV
Autor:
Objavljeno: 18. srpanj 2016. u 12:54 2016-07-18T12:54:59+02:00

Telefonske prijave su zatvorene, a svi zainteresirani za ulazak u najpopularniji reality show u Hrvatskoj mogu se još do 1. kolovoza prijaviti putem web prijavnice

Nakon tromjesečne potrage za novim natjecateljima najpopularnijeg reality showa 'Farma' koji se uskoro vraća na Novu TV, produkcija showa poručuje kako, iako su ovih dana zatvorene telefonske prijave, svi zainteresirani to još mogu učiniti do 1. kolovoza putem web prijavnice.

Konkurencija je velika, za petu sezonu Farme interes je za sada pokazalo nešto malo više od 2.200 kandidata različitih profila, zanimanja i dobnih skupina. Gledajući zanimanja prijavljenih zanimljivo je za primijetiti kako život farmera žele iskusiti agenti za nekretnine, ugostitelji, umjetnici, strojari, njegovateljice, kozmetičarke, konobarice, montažeri, vrtlari, treneri, konobari, geolozi, a među prijavljenima je čak i jedna umirovljena balerina.

Da za ulazak u Farmu dobne granice nisu barijera pokazale su prijašnje sezone u kojima su se kao uspješni farmeri pokazali i oni mlađi i oni stariji, pa tako sudeći i po dosadašnjim ovogodišnjim prijavama potencijalni natjecatelji farme mogu biti od 18 do 60 godina. Oni dolaze iz cijele Hrvatske, te među prijavljenima u ovoj fazi ima možda najviše ljudi iz Sjeverne Hrvatske, ali interes pokazuju i brojni Splićani, otočani, zapravo stanovnici duž cijele Dalmacije i Primorja.

'Farma' je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2001. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješne tri celebrity inačice showa koji je svaki put zasluženo ponio titulu TV projekta godine dok je i s četvrtom sezonom koju je Nova TV prikazivala 2015. godine ostvarila izniman uspjeh te je 'Farma' još jednom bila proglašena najgledanijim reality showom u Hrvatskoj.

U ovaj vrhunski licencni projekt u produkciji Nove TV imaju se priliku prijaviti sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, a svi potencijalni farmeri više informacija o uvjetima i pravilima prijave te samu online prijavnicu mogu potražiti na službenoj stranici showa novatv.hr/farma. Iako su telefonske prijave zatvorene, produkcija showa poziva sve zainteresirane da iskoriste posljednju priliku i prijave se do 1. kolovoza putem web prijavnice. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.