Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 4
Sutra: 20° 20° 4
22. listopada 2019.
Omiljena serija

Vraćaju se Kipo i Žungul: Počelo snimanje druge sezone "Crno bijelog svijeta"

Foto N. Reberšak
Foto N. Reberšak
Autor:
Objavljeno: 14. veljača 2016. u 17:47 2016-02-14T17:47:59+01:00

U središtu pozornosti ponovno su novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul

Produkcijska kuća Interfilm započela je u subotu za Hrvatsku radioteleviziju snimati drugu sezonu serije Crno-bijeli svijet, autora Gorana Kulenovića. Riječ je o 12 novih epizoda popularne dramske serije s humorističnim elementima, čija se radnja u novoj sezoni odvija tijekom 1981. i 1982. godine.

U središtu pozornosti ponovno su novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul, a uz njihovu potragu za dobrim provodom i temama koje bi im mogle pomoći da se iz svijeta studentskoga novinarstva prebace u više profesionalne sfere, naime počinju raditi za Start i Danas, pratimo i događanja u obiteljima Kipovih roditelja.

– Uoči početka snimanja druge sezone serije Crno-bijeli svijet mogu reći da smatram da je riječ o kvalitetnim scenarijima, u kojima sam, ovaj put uz pomoć pisca Renata Baretića, više pažnje posvetio odnosima među glavnim likovima te njihovim životnim problemima. Pretpostavljam da će publika, sad kad je već upoznala i zavoljela naše glavne junake, s još većim veseljem i zanimanjem pratiti što se s njima događa u drugoj polovini 1981., te prvoj polovini 1982. godine, izjavio je autor serije, scenarist i redatelj Goran Kulenović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.