Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 1
Sutra: 16° 16° 1
20. travnja 2019.
Odlučili gledatelji

Veliko finale reality showa RTL televizije: Romano Obilinović je pobjednik Big Brothera

Veliko finale reality showa RTL televizije: Romano Obilinović je pobjednik Big Brothera
Veliko finale reality showa RTL televizije: Romano Obilinović je pobjednik Big Brothera
Autor:
Objavljeno: 4. lipanj 2016. u 0:14 2016-06-04T00:14:00+02:00

Nakon sedam tjedana izolacije, stanari Big Brother kuće napustili su svoj privremeni dom, a pobjednik nove sezone najvećeg, najzabavnijeg i najpopularnijeg realityja na svijetu je Romano Obilinović koji je osvojio 183.700 kuna.

Kako je u domu Big Brothera baš sve neočekivano i ova je sezona donijela brojne obrate, prijateljstva, intimna zbližavanja, suze, smijeh, svađu i zabavu – sve ono što jedan ovakav reality čini neodoljivim i privlačnim. Stanari su tijekom sedam tjedana u Kući boravili pod cjelodnevnim nadzorom 50 kamera i mikrofona koji su pratili svaki njihov pokret i riječ. U tisuću kvadrata svog privremenog doma prije gotovo pedeset dana kročili su Alen Macinić, Branimir Kamber, Dražen Kocijan Kocka, Fabio Čulinović, Ines Huskić, Ivica Trušček, Jurica Pađen, Katja Usenik, Kristina Vukas, Marina Raguž, Rina Dehni, Romano Obilinović, Tamara Posavčić i Violeta Terček.

Do samog finala ovogodišnjeg izdanja najotkačenije reality franšize na svijetu stiglo je sedmero stanara. – Marina Raguž, Rina Dehni, Ines Huskić, Alen Macinić, Fabio Čulinović i Dražen Kocijan Kocka.

Marijani Batinić su i u finalnoj emisijii uživo u studiju društvo pravili stanari koji su posljednji napustili Kuću, a zatim i svi oni koji su proteklih 50 dana u njoj stanovali. Pridružio  joj se i urednik i voditelj Big Brother Magazina, Dorijan Klarić, s kojim je uzduž i poprijeko analizirala sva događanja iz doma Big Brothera.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš