Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
24. ožujka 2019.
Karnevalsko izdanje

Sutra počinje prodaja ulaznica: "Lijepom našom" će se 7, veljače snimati u Matuljima

Sutra počinje prodaja ulaznica: "Lijepom našom" će se 7, veljače snimati u Matuljima
Sutra počinje prodaja ulaznica: "Lijepom našom" će se 7, veljače snimati u Matuljima
Autor:
Objavljeno: 1. veljača 2018. u 10:35 2018-02-01T10:35:19+01:00

MATULJI Općina Matulji i ove je godine ostvarila suradnju s HRT-om i dobila karnevalsku emisiju Lijepom našom koja će se u Školskoj sportskoj dvorani u Matuljima održati 7. veljače s početkom u 19 sati.

Kao najzvončarska Općina koja ima 10 tradicijskih zvončarskih grupa na UNESCO-voj listi nematerijalne kulturne baštine svijeta Općina Matulji će kroz dvije emisije na HRT-u imati prilike prezentirati svoju tradicijsku kulturnu baštinu ali i kulturne udruge – klape i zborove, plesne ansamble te glazbenike kako s područja Općine tako i sa šireg područja PGŽ-a.

Tako će pusnu tradiciju predstaviti 10 zvončarskih grupa Općine Matulji, a nastupit će i veliki i mali zvončari. Nastupit će i brojni primorski glazbenici, i mladi glazbeni talenti poput Antonele Doko, Antonija Krištofića, Valtera Simčića, te Stefani Žužić.

Program kao i uvijek vodi zaštitno lice emisije Lijepom Našom Branko Uvodić koji je zajedno s organizatorom Općinom Matulji i najavio program.

– Tridesetak izvrsnih glazbenika najbolja su pozivnica svim ljubiteljima dobre glazbe da 7. veljače budu u školskoj sportskoj dvorani u Matuljima i uživaju u izvrsnoj večeri nabijenoj emocijama i karnevalskom energijom. Prodaja ulaznica bit će organizirana na ulazu u Školsku sportsku dvoranu Matulji i to u petak, 2. veljače od 15 do 20 sati, u subotu od 8 do 13 sati, te u ponedjeljak i utorak od 15 do 20 sati, najavili su Eni Šebalj, zamjenica načelnika Općine Matulji i voditelj Branko Uvodić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown