Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
12. prosinca 2019.
TALENT SHOW

foto Sedam primorskih zvjezdica: Počinje nova sezona glazbenog natjecanja

Žiri i voditelji treće sezone Zvjezdica
Žiri i voditelji treće sezone Zvjezdica
Autor:
Objavljeno: 13. travanj 2018. u 12:17 2018-04-13T12:17:36+02:00

Gledatelje čeka sedam izlučnih emisija u kojima će se žiriju i gledateljima predstaviti po 10 kandidata, od kojih samo troje najboljih prolazi dalje

Za novu sezonu prijavilo se više od 2000 djece, a nakon audicija po gradovima Hrvatske samo 70 najboljih dobilo je priliku zasjati pred žirijem i publikom. A da su svoju priliku shvatili i te kako ozbiljno, slažu se i članovi žirija koji tvrde da je riječ o dosad najboljoj sezoni u kojoj je jako velik broj briljantnih kandidata koji se razlikuju samo u nijansama pa će izbor pobjednika biti posebno zahtjevan posao.

Kroz emisiju će prodefilirati djeca iz raznih dijelova Hrvatske i s različitim životnim ambicijama. Dok neki od njih doista maštaju o tome da će se jednog dana profesionalno baviti glazbom, drugi planiraju biti policajci, igrači videoigrica, glumci, a jedan od kandidata ima želju kada naraste biti – Petar Grašo.

Lucija probija led

Među odabranima je i sedmero djece iz Primorsko-goranske županije, a led prva probija Kostrenjanka Lucija Stipanović. Ona je samouvjerena petnaestogodišnjakinja koja ima plan – postati glazbena diva, a talent je dokazala osvajanjem priznanja i nagrada na brojnim natjecanjima za mlade pjevače. Osim pjevanja, jako voli svoje roditelje, za koje smatra da su joj najveća podrška i najbolji prijatelji, koji je prate na putu do ostvarenja njezinih snova.

Lucija Stipanovič

U jednoj od sljedećih emisija upoznat ćemo i Frana Barjaktarića, 10-godišnjaka iz Matulja. Glazba je za Frana važan dio njegovog života te bi htio, naravno, postati pjevač kad odraste. Uz pjevanje, voli i paintball te video igrice u kojima je pravi maher. Uzor u životu su mu tata i djed s kojima provodi najviše vremena i koji ga podržavaju u showu. Fran je također već osvajao nagrade na glazbenim natjecanjima, a zapjevao je i u pjesmi »Way To Go« na novom albumu grupe Jonathan, »To Hold«.

Fran Barjaktarić

Put do polufinala tražit će i 10-godišnja Lina Banić iz Kostrene. Lina pohađa glazbenu školu jer se u životu želi baviti s glazbom i to joj je velika životna ljubav. U školi uči svirati klavir i pjeva u zboru, a uz to se bavi plesom koji je njezina druga velika ljubav u životu.

Lina Banić

Iz Viškova dolazi 13-godišnja sportašica Iva Ljevar koja priznaje da pjeva kada god može – na treningu, na putu do kuće i, naravno, pod tušem! Veoma je društvena i komunikativna te voli upoznavati nove ljude i brzo sklapa prijateljstva. Od Zvjezdica očekuje dobru zabavu i priliku da stekne nove prijatelje.

Iva Ljevar

»Wild card«

Priliku za prolaz dalje u jednoj od idućih emisija traži i 13-godišnji Dino Guščić s otoka Raba. Osim što sjajno pjeva Dino svira harmoniku, pleše u folkloru, a velika mu je želja pjevati u klapi. Njegov otac je glazbenik i član klape pa Dino u njemu vidi svog uzora. Uz glazbu i ples, Dino trenira i rukomet.

Dino Guščić

Najmlađi predstavnik Primorsko-goranske županije je osmogodišnji Benjamin Talan za kojeg kažu da je mali veseljak koji animira sve oko sebe. Obožava pjevati i plesati te trenira zumbu.

Benjamin Talan

Primorsku sedmorku zaključuje Tara Vidović, 12-godišnjakinja iz Rijeke. I Tara je sudjelovala na brojnim glazbenim natjecanjima i pritom osvajala priznanja, a osim što lijepo pjeva, svira klavir. Tara se nada kako će jednog dana postati poznata pjevačica, a najveća podrška u životu je njezin otac.

Tara Vidović

Gledatelje čeka sedam izlučnih emisija u kojima će se žiriju i gledateljima predstaviti po 10 kandidata, od kojih samo troje najboljih prolazi dalje. Dvije emisije su polufinalne, a jedna finalna, no u ovoj sezoni postoji još jedna novost. Naime, žiri ima pravo na takozvanu »wild card«, odnosno, nakon što pogledaju nastupe svih 70 kandidata mogu naknadno jednog kandidata pustiti dalje što znači da u polufinalnu može biti njih 22.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.