Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 3n
Sutra: 16° 16° 3n
26. travnja 2019.
Povratak pjevačice i voditeljice

Sanja Doležal preuzima RTL-ov kulinarski show "Tri, dva, jedan - peci!"

Foto RTL
Foto RTL
Autor:
Objavljeno: 29. listopad 2016. u 14:41 2016-10-29T14:41:00+02:00

Jako sam sretna i veselim se povratku na RTL. Upravo sam u tom eteru ostvarila svoje najveće televizijske uspjehe. Sigurna sam da će se to sad ponoviti – kazala je Doležala iza koje je i dugogodišnja glazbene karijera, ali i ona televizijska

ZAGREB Sanja Doležal vraća se na male ekrane i to na RTL Televiziju. Tamo gdje je i započela svoju televizijsku karijeru gledat ćemo je vrlo skoro. Njen prvi povratnički projekt je slastičarsko-natjecateljski show »Tri, dva, jedan – peci!« kojem će biti voditeljica!  

– Jako sam sretna i veselim se povratku na RTL. Upravo sam u tom eteru ostvarila svoje najveće televizijske uspjehe. Sigurna sam da će se to sad ponoviti – kazala je Doležala iza koje je i dugogodišnja glazbene karijera, ali i ona televizijska.

Povratak 'kući', nakon par sezona vođenja HRT-ove emisije »Dobro jutro Hrvatska«, budi i spomen na njen i RTL-ov te prvi hrvatski talk show »Sanja«. Emitiran je od 2004. do 2006 godine, zaradio je dobre kritike i gledatelja i kritike, a Sanju Doležal su zvali i hrvatskom Opraha.

Ne čudi stoga što priznaje da joj je to poslovno bilo najdraže razdodblje. Sada će se upustiti u slatku avanturu kao voditeljica nove, treće sezone »Tri, dva, jedan – peci!« showa. Opet ćemo gledati natjecatelje i natjecateljice kako pripremaju fine tradicionalne slastice. Doležal, pak, priznaje da se vrlo lako snalazi u kuhinji, a i njezina djeca su, veli, nasljedila njen talent.

– Najbolji cheesecake u životu napravio mi je sin za rođendan prije dvije godine. Palačinke i čokoladni mousse radi moja kćer. Imaju potencijala biti dobri kuhari ili slastičari – otkriva Doležal.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka