Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. veljače 2020.
Međuzemlje

Poznata imena za seriju "Gospodari prstenova": Čak su dvojica bili zvijezde "Igre prijestolja"

FOTO/Needpix
FOTO/Needpix
Autor:
Objavljeno: 18. siječanj 2020. u 8:25 2020-01-18T08:25:38+01:00

Ekipa iza serije je napokon otkrila i čitavu glumačku postavu.

Već neko vrijeme znamo da Amazon Prime planira lansirati TV seriju temeljenu na djelu J.R.R. Tolkiena, "Gospodari prstenova". Nova bi serija obožavatelje vratila u Međuzemlje, a vremenski bi bila smještena u Drugo doba, prije originalne trilogije.

Ekipa iza serije je napokon otkrila i čitavu glumačku postavu, što su objavili na Amazonovom Twitter profilu. "Veliko je putovanje definirano njegovim putnicima. Upoznajte prve članove naše družine", stoji u objavi.

Glumačka imena koja ćemo gledati u ovoj seriji su Robert Aramayo koji je utjelovio mlađu verziju Neda Starka u kultnoj "Igri prijestolja" te njegovog kolegu iz iste serije, Josepha Mawlea koji je odigrao Benjena Starka, ujaka Jona Snowa.

Od ostalih imena, tu su Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark,  Ema Horvath, Ismael Cruz Córdova, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin,  Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman i Sophia Nomvete.

"Nakon opsežne potrage po čitavom svijetu, oduševljeni smo što napokon možemo otkriti prvu grupu briljantnih izvođača koji će biti dio Amazone serije 'Gospodara prstenova", kazali su J.D. Payne i Patrick McKay, a prenosi VT

"Ovi nevjerojatno talentirani muškarci i žene više su od naših glumaca: oni su najnoviji članovi kreativne obitelji koja se uvijek širi, a trenutno neumorno radi na tome da publici diljem svijeta donese novi život Međuzemlja", dodali su.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.