Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 24° 1
Sutra: 17° 21° 1
24. travnja 2018.
Nakon porodiljskog dopusta

Povratak Romine Knežić na Dnevnik Nove

Povratak Romine Knežić na Dnevnik Nove
Povratak Romine Knežić na Dnevnik Nove
Autor:
Objavljeno: 25. travanj 2012. u 7:55 2012-04-25T07:55:00+02:00

Mogu reći da sam vrlo ponosna na cijeli tim koji radi najbolji informativni program u zemlji – kazala je Romina Knežić

Saša Kopljar sinoć se vratio »staroj« partnerici! Da su ovo novine kakve nisu, jamačno bi ovakav naslov vriskao s vrha stranice. No, nema senzacije podvučene žutom, ima samo zadovoljstva u poklonika Nove TV što im se sinoć u Dnevnik vratila voditeljica, Riječanka, Romina Knežić, pa ga zajedno sa spomenutim kolegom Kopljarom odradila poput rutinerke.

A vratila se, iz Opatije u Zagreb i pred kamere u studiju Nove TV, jer je prošla godina dana koju je posvetila majčinskoj brizi o svojoj kćeri Zoyi. Povratak na posao, vođenje Vijesti i Dnevnika Nove TV izrazito je vesele, kazala je Romina Knežić i prije nego je odradila svoj prvi ovogodišnji nastup. Kako i ne bi kad ono ono što je izjavila uoči samog sjedanja u voditeljski stolac potvrđuje da se sve vrijeme nije odvajala od programa matične joj tv kuće.

– Jako se veselim povratku ekipi informativnog programa Nove TV koji je posljednjih godinu dana postigao još bolje rezultate gledanosti i još veći utjecaj među gledateljima. Tijekom cijelog dopusta bila sam, iako ne aktivno već baš kao i većina gledatelja, pred ekranom uz Dnevnik Nove TV, Vijesti u 17 i Večernje vijesti. Mogu reći da sam vrlo ponosna na cijeli tim koji radi najbolji informativni program u zemlji – kazala je, naime, Romina Knežić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka