Nedjelja, 14. veljače 2016.
Nakon porodiljskog dopusta

Povratak Romine Knežić na Dnevnik Nove

Povratak Romine Knežić na Dnevnik Nove
Povratak Romine Knežić na Dnevnik Nove
Autor: Siniša Pavić
Objavljeno: 25. travnja 2012. u 7:55

Mogu reći da sam vrlo ponosna na cijeli tim koji radi najbolji informativni program u zemlji – kazala je Romina Knežić

Saša Kopljar sinoć se vratio »staroj« partnerici! Da su ovo novine kakve nisu, jamačno bi ovakav naslov vriskao s vrha stranice. No, nema senzacije podvučene žutom, ima samo zadovoljstva u poklonika Nove TV što im se sinoć u Dnevnik vratila voditeljica, Riječanka, Romina Knežić, pa ga zajedno sa spomenutim kolegom Kopljarom odradila poput rutinerke.

A vratila se, iz Opatije u Zagreb i pred kamere u studiju Nove TV, jer je prošla godina dana koju je posvetila majčinskoj brizi o svojoj kćeri Zoyi. Povratak na posao, vođenje Vijesti i Dnevnika Nove TV izrazito je vesele, kazala je Romina Knežić i prije nego je odradila svoj prvi ovogodišnji nastup. Kako i ne bi kad ono ono što je izjavila uoči samog sjedanja u voditeljski stolac potvrđuje da se sve vrijeme nije odvajala od programa matične joj tv kuće.

– Jako se veselim povratku ekipi informativnog programa Nove TV koji je posljednjih godinu dana postigao još bolje rezultate gledanosti i još veći utjecaj među gledateljima. Tijekom cijelog dopusta bila sam, iako ne aktivno već baš kao i većina gledatelja, pred ekranom uz Dnevnik Nove TV, Vijesti u 17 i Večernje vijesti. Mogu reći da sam vrlo ponosna na cijeli tim koji radi najbolji informativni program u zemlji – kazala je, naime, Romina Knežić.

Komentari

2
Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti komentar. Prijavi se / Registriraj se
 • Inkvizitor
  Inkvizitor   Objavljeno: 26. travnja 2012. u 15:14

  Ajde, neka se vraća. Bar imaš šta vidjeti.

 • koki
  koki   Objavljeno: 25. travnja 2012. u 12:39

  "...tim koji radi najbolji informativni program u zemlji".
  Ne bi bilo loše da se vrati na porodiljni još koji puta, full se vidjelo da je izbivala sa Tv-a,informativni program im se svodi na teško žutilo kao i na RTL-u gdje novinar u studiju pita onoga na terenu što misli, a što već cijela nacija zna bez njih.
  Jedina svijetla točka im je Mislav Bago i to isključivo glede unutarnje politike.
  Kad njega nema, program vam je teška banana draga Romina.