Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
20. veljače 2020.
"Rat" voditelja

'Ovo nije lijepo od tebe, nego zločesto': Bitorajac oštro "opalio" po Ridjanu, stigao i njegov odgovor

Foto Igor Kralj / PIXSELL / HRT
Foto Igor Kralj / PIXSELL / HRT
Autor:
Objavljeno: 1. srpanj 2019. u 7:05 2019-07-01T07:05:45+02:00

Ozbiljno je ovog zaiskrilo između novog i bivšeg voditelja Supertalenta Nove TV - Renea Bitorajca i Frane Ridjana.

Sve je počelo Ridjanovim intervjuom za Studio Jutarnjeg lista, gdje je donedavni HRT-ovac nahvalio Igora Mešina, prozvavši ga jednim od rijetkih glumaca koji se sjajno snalaze u ulozi tv voditelja.

To je očito prilično dirnulo Bitorajca koji se oglasio oštrim obraćanjem na Facebooku.

- Kaže Ridjan, moja zamjena u Supertalentu, kako je Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi ZABRANIO posao voditelja na televiziji! E pa stari moj, evo ti samo nekoliko razloga zašto to ne samo da nije lijepo od tebe, već je i zločesto. 1. Da ti nije glumca voditelja (za početak mene), ne bi ti imao kome već dva puta biti zamjena, i to na dva showa koji su kruna tvoje "karijere". Volim Hrvatsku (HRT) i Supertalent. 2. Bez obzira što u zajedničkom intervjuu kažeš da je Mešin 1 od rijetkih glumaca kojima ne bi ZABRANIO vođenje, i on je glumac pa mu pljuješ po cehu. 3. Nećemo se lagati da si na svojoj bivšoj televiziji mogao samo sanjati da postaneš Tarik Filipović, ups, opet glumac voditelj. Eto, želim ti više sreće nego kad si me mijenjao prvi put, jer je to trajalo samo jednu sezonu pa su brzo ponovo zvali nazad mene i Navojca, ups, opet glumce!!! Sad sam ja malo zločest, ali oprostit ćeš mi jer je istina. Vjerujem i kako ti je zapelo za oko i koliko je glumaca (svih troje), ostalo u natjecanju showa Zvijezde pjevaju kada si ti već ispao, pa u potpunosti mogu razumijenti tvoju frustraciju. Probaj to potisnuti i radi svoj posao novinara voditelja što bolje znaš ali ne "zabranjuj" glumcima voditeljima to isto. Ti si vjerojatno samo izrazio svoje mišljenje s kojim se očito PR služba Nove tv koja je to autorizirala, na moje čuđenje očito slaže. Reći ćeš da se to tako kaže, ali tako se kaže u kafiću i tako se kaže kad si puno veća faca. Vjerojatno je to euforija prouzročena prelaskom u novu kuću, u kojoj ćeš bez sumnje imati bolji tretman nego na starom mjestu a i više prijatelja ako nećeš zabranjivati.

Do tada, nadam se da i ja, i Tarik Filipović, i braća Navojec, i Enis Bešlagić, i Doris Pinčić Rogoznica i ostali glumci voditelji uz tvoj blagoslov možemo nastaviti raditi, napisao je Bitorajac.

Sinoć se oglasio i Ridjan, koji je očito zaželio nakon svega spustiti loptu.

- Nije mi bila namjera uvrijediti bilo koga i žao mi je što su moje riječi nepotrebno krivo protumačene. Jedina namjera mi je bila samo dodatno istaknuti i pohvaliti kolegu Igora Mešina. Generalizacije nisu dobre i nadam se da će svi koji su se osjetili prozvanim primiti moju iskrenu ispriku, jer moji kolege koji sjajno rade ovaj posao dolaze iz različitih zanimanja i apsolutno je nebitno što su po vokaciji - rekao je Ridjan za Jutarnji list.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.