Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Šesta sezona

Od ponedjeljka počinju audicije za Supertalent

Od ponedjeljka počinju audicije za Supertalent
Od ponedjeljka počinju audicije za Supertalent
Autor:
Objavljeno: 16. lipanj 2018. u 17:19 2018-06-16T17:19:09+02:00

ZAGREB Najpopularniji talent show u svijetu vraća se u svojoj šestoj sezoni. Nakon što je prošle godine Supertalent polučio veliki uspjeh te bio najgledanija zabavna emisija u 2017. godini, u ponedjeljak show kreće u potragu za novim talentima koji će oduševiti gledatelje. No, osim gledatelja, natjecatelji će morati osvojiti i žiri koji i ove sezone djeluje u sastavu – Davor Bilman, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić i Maja Šuput.

– S velikim uzbuđenjem iščekujem početak nove sezone i upoznavanje s velikim brojem super talentiranih ljudi Hrvatske. Nadam se da će me opet iznenaditi i razgaliti svojom autentičnošću i izvrsnošću te izmamiti mi osmijeh na lice i želju za pritiskom zlatnog gumba!, kazala je Martina Tomčić, koja traži istinski talent.
Davor Bilman, koji slovi za člana žirija kojega je poprilično teško fascinirati, o novoj sezoni kaže:

– Od nove sezone i kandidata očekujem da kod mene izazovu puno smijeha, nekoliko osmijeha i pokoji podsmijeh. Očekujem da ne budu monotoni, već da se dobro zabave i ostave nas širom otvorenih očiju. U novoj sezoni bit ću pravedan, strog i svoj! –  poručio je Bilman.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.