Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Adut

Nova TV otkrila sudionike showa: Poznato je tko će sve plesati sa zvijezdama

Nova TV otkrila sudionike showa: Poznato je tko će sve plesati sa zvijezdama
Nova TV otkrila sudionike showa: Poznato je tko će sve plesati sa zvijezdama
Autor:
Objavljeno: 20. veljača 2019. u 11:00 2019-02-20T11:00:56+01:00

S Nove TV još ne otkrivaju tko će zvijezde plesu učiti, makar iskustvo uči da su plesači mentori postajali kroz godine zvijezde velike poput zvijezda što im  daju poduku

ZAGREB Nisu ni puna 24 sata prošla otkada je HRT objavio tko će sve odmjeriti snage i umjeće svojih glasnica u showu »Zvijezde pjevaju«, a Nova TV je odlučila utažiti znatiželju svekolike javnosti, i stati na kraj poluinformacijama, pa objavila tko će sve plesati u showu »Zvijezde plešu«. Podsjetimo, to je onaj show koji se godinama vrtio na programu javnog servisa, onda su prava otišla put konkurentske Nove TV, onda Nova TV par godina ta prava nije ni pokušavala pretočiti u konkretan proizvod kad ih tako dobro ide s ostalim formatima, da bi vrlo skoro imali TV spektakl, TV dvoboj, zvijezda koji subotom na HRT-u pjevaju, da bi, vjerojatno nedjeljom, na Novoj TV plesali.

Kandidati, natjecatelji, dakako nisu isti, a i neće krenuti oba showa u isti tren. Na HRT-u »Zvijezde pjevaju« kreću 2. ožujka, a plesati će se, kako neslužbeno doznajemo, vjerojatno dva tjedna kasnije. No, i to je dovoljno da u jednom trenu narod mora odabrati je li mu biti pred televizorom u subotu, ili u nedjelju, ili im vrijedi oba dana od vikenda provesti gledajući što to zvijezde znaju i umiju. Sva nas to vodi do objave imena natjecatelja i natjecateljica showa »Ples sa zvijezdama« koji će, kako se pohvališe s Nove TV, ove godine producirati najgledanija televizija u Hrvatskoj.

U visokim štiklama plesat će Viktorija Đonlić Rađa, pjevačica koja će zasigurno u publici imati navijača za glavu višeg od svih, supruga, proslavljenog košarkaša, Dina Rađu. Njoj uz bok je i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić. Da, pak, glumica ne pofali megdana na plesnom podiju ne boji se ni Ana Vučak Veljača. Čast glumaca braniti će Slavko Sobin, poznat po brojnim ulogama, kako po onoj u hit-seriji »Na granici«, koje će se sjetiti PR služba Nove TV, tako i u »Crno-bijelom svijetu« konkurentske televizije, one na kojoj će zvijezde pjevati.

Plesati će, na radost Primorja i Kvarnera, i pjevač od formata, nedavni pobjednik Zagrebačkog festivala Damir Kedžo. Ima pjavač, a ima i pjevačica i to ni manje ni više nego Nives Celzijus! Ples očito nije mrzak ni stand-up komičaru Ivanu Šariću, a svoje plesno umijeće doći će u show usavršiti i hrvatski stilist nad stilistima Marko Grubnić. Da se glas o showu daleko čuje pobrinut će se jamačno spisateljica Josipa Pavičić Berardini, pa jedna od najpoznatijih i najuspješnijh influencerica u nas Sanja Kovač te Davor Garić, dugogodišnji novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin.

I to je to, za sada. S Nove TV, naime, još ne otkrivaju tko će zvijezde plesu učiti, makar iskustvo uči da su plesači mentori postajali kroz godine zvijezde velike poput zvijezda što im poduku daju. Reklo bi se, posegnula je Nova TV mahom u 'bunar' u kojem su 'njeni ljudi', zvijezde na razne načine vezne uz njihove gledane projekte. Posegnula pa sad najavljuje »kako su pripreme za ovaj zahtjevni projekt u tijeku«, baš kao i to »da gledatelji ovog proljeća mogu očekivati brojne nove i dosad neviđene sadržajne elemente«. Zvjezdano proljeće na malim ekranima samo što nije, pa kom obojci, a kom...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze