Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
28. siječnja 2020.
Voditeljsko pojačanje

Mojmira Pastorčić izašla iz sjene i postala voditeljica RTL Direkta

Mojmira Pastorčić dugogodišnja je urednica popularne emisije, foto RTL
Mojmira Pastorčić dugogodišnja je urednica popularne emisije, foto RTL
Autor:
Objavljeno: 19. lipanj 2018. u 15:23 2018-06-19T15:23:00+02:00

Mojmira je više od deset godina na RTL-u radila kao reporterka i izvještavala s raznih terena, a svoje novinarsko iskustvo pretočila je u uredničko, gotovo od samog početka emitiranja emisije RTL Direkt

Mojmira Pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena emisija stotine tisuća gledatelja, odsad dijeli voditeljsku palicu sa Zoranom Šprajcom.

Mojmira je više od deset godina na RTL-u radila kao reporterka i izvještavala s raznih terena, a svoje novinarsko iskustvo pretočila je u uredničko, gotovo od samog početka emitiranja emisije RTL Direkt, dok njezina novopečana voditeljska uloga označava kontinuitet u informativnom programu.

– Biti zamjena Zoranu Šprajcu je kao da ti netko kaže da sutra ti vodiš »Oprah show« ili glumiš umjesto Meryl Streep. Ili pak igraš umjesto LeBrona Jamesa! Nemoguća misija! Šprajc i ja već dvije godine zajedno radimo Direkt, razumijemo tu emisiju na isti način i puno sam od njega naučila. Možda najvažnije što me naučio je da na televiziji ja budem ja, kaže Mojmira.

Ekipa RTL Direkta, foto RTL

Emisija RTL Direkt dobitnica je brojnih nagrada, a Zoran Šprajc je nebrojeno puta ponavljao kako je upravo Mojmira zaslužna za veliki uspjeh emisije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze