Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 2n
Sutra: 17° 17° 2n
22. listopada 2019.
Nova emisija

Luka i prijatelji: Poznati voditelj i komičar ponovo u školskom programu HTV-a

Luka i prijatelji: Poznati voditelj i komičar ponovo u školskom programu HTV-a
Luka i prijatelji: Poznati voditelj i komičar ponovo u školskom programu HTV-a
Autor:
Objavljeno: 8. listopad 2016. u 6:53 2016-10-08T06:53:00+02:00

Bulić će pisati pjesme i skladati ih te igrom poticati djecu da istražuju, da sve što im je blisko i svakodnevno pogledaju iz drukčijega kuta, da se s njim zabavljaju i uče

Od subote na Drugom programu Hrvatske televizije kreće nova emisija za djecu i mlade »Luka i prijatelji« koja će se reprizirati srijedom poslijepodne također na drugom. Emisiju priprema Produkcijski odjel za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije, a voditelj je Luka Bulić, komičar i voditelj koji je na HTV-u i počeo svoju karijeru.

– Emisija Luka i prijatelji namijenjena je djeci od 6 do 12 godina iako vjerujemo da će, kao i sve kvalitetne emisije, prijeći dobne i žanrovske granice i da će je osim djece s radošću gledati i roditelji, ističe urednik emisije i vršitelj dužnosti rukovoditelja Produkcijskoga odjela za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije Anđelko Glibo. Emisija je nastala prema ideji vršiteljice dužnosti glavnoga urednika Drugoga programa Hrvatske televizije Jasne Burić.

Luka Bulić će sam pisati pjesme i skladati ih te igrom poticati djecu da istražuju, da sve što im je blisko i svakodnevno pogledaju iz drukčijega kuta, da se s njim zabavljaju i uče. U emisiji će doći do izražaja svi Lukini talenti: voditeljski, glumački, zabavljački i kantautorski.

– Nadamo se da će se emisija djeci svidjeti, da će je zavoljeti i da će postati Lukini prijatelji, poručuje urednik emisije Anđelko Glibo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.