Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 14° 14° 1
25. travnja 2019.
Audicijske emisije

Kreće nova sezona Supertalenta, a već prva epizoda predstavit će - Riječane

Kreće nova sezona Supertalenta, a već prva epizoda predstavit će - Riječane
Kreće nova sezona Supertalenta, a već prva epizoda predstavit će - Riječane
Autor:
Objavljeno: 23. rujan 2018. u 9:55 2018-09-23T09:55:29+02:00

Nakon audicijskih emisija, u svakoj polufinalnoj emisiji uživo, gledat ćemo 10 točaka, izabranih tijekom audicije i potvrđenih u finalnoj odluci žirija

Ove nedjelje u 20 sati Nova TV kreće i sa svojim drugim velikim jesenskim projektom, showom »Supertalent«. Šesta sezona prema najavama donosi nove, uzbudljive i atraktivne točke koje zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Novoj sezoni Supertalenta, osim četveročlanog žirija u kojem i ovaj put sjede Davor Bilman, Janko Popović-Volarić, Martina Tomčić i Maja Šuput, veseli se i dobro uigrani dvojac voditelja Rene Bitorajac i Igor Mešin. »Uvijek smo u iščekivanju. Nikada ne znamo tko će doći i s kakvom će se točkom predstaviti, a svake sezone dolaze fenomenalni ljudi. Nadam se da će tako biti i ove«, kazao je Bitorajac. Kao što svatko od članova žirija ima mogućnost stisnuti zlatni gumb te tako kandidata koji ih je oduševio poslati direktno u polufinale, tu mogućnost imaju i voditelji.

U AUDICIJSKIM emisijama koje slijede vidjet ćemo pregršt talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa. U prvoj emisiji vidjet ćemo brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom dirljivom izvedbom zasigurno potaknuti i vrtlog emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja.

Od pjevača na pozornicu Supertalenta stat će neki natjecatelji koji će izmamiti suze kod žirija, ali i neki koji će s nje otići s četiri iksa od žirija. Od plesača u prvoj epizodi vidjet ćemo plesnu skupinu, samostalne plesače, ali i jedan zanimljiv hrvatsko-francuski plesni i ljubavni par. Mladi glazbenik iz Šibenika pokušat će zadiviti žiri svojom virtuoznom skladbom na klaviru, dok će ih jedan mladi mađioničar pokušati očarati svojim trikovima. Žiri će se upoznati i s taekwondoom koju će izvesti natjecatelj iz Bosne i Hercegovine prezentirajući svoj talent kroz razbijanje ploča od ciporeksa, dok će se jedna vesela ekipa iz Slovenije predstaviti akrobatskom košarkom.

No krenimo redom. Iz Rijeke na zagrebačku pozornicu stiže 20-godišnji Joseandres Džerekarac, koji je ime dobio po liku iz sapunice »Marisol«. Pjevanje je zavolio uz oca, a pjeva s njim od svoje šeste godine. Joseandresov cilj u životu jest postati poznati pjevač, a to mu je i ujedno i najveći san iz djetinjstva.

Plesnim talentom predstavit će se i skupina RiS LOVE4DANCE koja u Rijeci pod kreativnim vodstvom Ivone Brnelić djeluje već punih deset godina. Zastupa stilove hip hop, mtv, urban fusion, jazz i baby dance, a svoje prve plesne korake u RiSu mogu započeti djeca od svoje treće godine. Iza sebe ima brojna sudjelovanja na profesionalnim angažmanima, raznim državnim i svjetskim natjecanjima koja su rezultirala i mnogim nagradama.

JOSEANDRES nije jedini koji će svojim pjevačkim talentom pokušati zadiviti žiri. Na pozornicu Supertalenta stat će i Mladen Fajferić, 47-godišnji pjevač iz Varaždina, kojemu će ovo biti prvi nastup u životu. Za razliku od njega iskustva ne nedostaje Dominiku Kranjčecu iz Mihovljana koji kaže da pjeva gdje god stigne. Iz Žepča u Bosni i Hercegovini na pozornicu stiže pjevačica Iva Augustinović.

Sada ima 24 godine, a ljubav prema glazbi, osobito pjevanju otkrila je kao djevojčica. Već s 8 godina počela je nastupati, a mnogo puta pobijedila je na dječjim festivalima. Osim što pjeva, svira klavir i flautu. Glazba je i velika ljubav Maria Guberine, školovanog pijanista iz Šibenika koji je 2011. nastupao na Superatlentu. Tada je došao je do polufinala.

UZ SKUPINU RiS LOVE4DANCE za daljnji plasman borit će se još nekoliko kandidata čiji je talent ples. Đulijano Jašarević samouk je plesač iz Siska i ima 19 godina. Lea Milanović predstavit će se orijentalnim plesom kojega pleše već 11 godina. Iz Karlovca dolaze Blanka i Emilien, ljubavni par koji uživa u plesu, a žiri će pokušati osvojiti bachatom.

Osim već standardnim plesnim i pjevačkim točkama vidjet ćemo i karatista Belmina Osmanbegovića iz Visokog, akrobate Dunkin Devils iz Ljubljane te 13-godišnjeg Daniela Đogaša iz Splita koji će se u nedjelju predstaviti izvođenjem trikova s kartama.
Nakon audicijskih emisija, u svakoj polufinalnoj emisiji uživo, gledat ćemo 10 točaka, izabranih tijekom audicije i potvrđenih u finalnoj odluci žirija. Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u superfinalu će se boriti za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade i prestižne titule šestog hrvatskog supertalenta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Festival samoniklog bilja
KRŠAN, 27. i 28. travnja

Festival samoniklog bilja