Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Reality show

Još malo do novog Big Brothera: Stanari će boraviti u najvećoj kući dosad

Još malo do novog Big Brothera: Stanari će boraviti u najvećoj kući dosad
Još malo do novog Big Brothera: Stanari će boraviti u najvećoj kući dosad
Objavljeno: 13. siječanj 2018. u 16:22 2018-01-13T16:22:47+01:00

Pripreme za najpoznatiji reality show traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi. Novi stanari uživat će u prostoru od  1150 kvadrata

Svi ljubitelji najvećeg reality showa na svijetu mogu se početi pripremati jer Big Brother, prema riječima produkcije, najzanimljiviji i najuzbudljiviji dosad, priprema povratak u program RTL-a.

Gledatelje RTL-a očekuju nova uzbuđenja i javnosti dosad nepoznati stanari koji dolaze iz svih dijelova Lijepe Naše. I dok se u medijima također postavlja pitanje što je ove godine Big Brother naumio prirediti svojim stanarima, iz produkcije otkrivaju da će ovaj Big Brother biti smješten u Hrvatskoj, točnije, nova se kuća gradi u zagrebačkom Jadran Filmu, a bit će najveća dosad.
Pripreme za najpoznatiji reality show traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi. Novi stanari uživat će u prostoru od 1150 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati i jacuzzi i to, ni manje ni više, usred dnevnog boravka.

50 najnovijih 4K kamera snimat će svaki njihov korak u potpuno kontroliranom okruženju gdje će biti u milosti Big Brothera i ljudi s kojima će dijeliti svoj novi, privremeni dom. A ako se požele opustiti u vrtu od 250 kvadrata, stanari će ove godine morati prošetati do krova kuće gdje će on biti smješten.

Big Brother, televizijski format zamišljen kao društveni eksperiment, već je gotovo 20 godina najkontrovezniji, ali i najuspješniji reality show na svijetu. Prikazivan je u svim dijelovima svijeta, doživio je brojne modifikacije, ali je u svim zemljama i svim sezonama jedna stvar ostala ista – baš ništa što se događa u njegovoj kući nikad mu nije promaknulo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.