Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 31° 1
Sutra: 25° 28° 1
20. lipnja 2018.
Prva epizoda

'Imam odlične glumačke partnere': Taru Rosandić gledat ćemo u "Čistoj ljubavi"

'Imam odlične glumačke partnere': Taru Rosandić gledat ćemo u "Čistoj ljubavi"
'Imam odlične glumačke partnere': Taru Rosandić gledat ćemo u "Čistoj ljubavi"
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2017. u 10:50 2017-09-11T10:50:35+02:00

Veselim se vidjeti cijelu epizodu koju će gledatelji imati priliku premijerno vidjeti ove nedjelje. Sretna sam što su prve reakcije pozitivne

Na Novu TV stiže nova dramska serija, ljubavna priča s visokim ulogom i tajnama iz prošlosti koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U glavnoj ulozi upoznajemo lik Tome (Ivan Herceg), samohranog oca prekrasne djevojčice Maše (Dora Arar). Tomo se vraća u rodno mjesto gdje počinje raditi kao smetlar, iako je on zapravo bivši odlikovani inspektor. Po svom dolasku u Vrhovac upoznaje Sonju (Tara Rosandić), lijepu i pomalo povučenu vrtićku odgojiteljicu. Sonja živi u kući na kraju Tomine smetlarske rute sa zaručnikom Rankom (Momčilo Otašević).

Tko će kome pomutiti planove, koje će se sve rane iz prošlosti otvoriti, te kako će se sada odrasli suparnici nositi s novonastalim okolnostima kada nisu više djeca i kada su ulozi daleko veći, otkrit će nam uzbudljivi nastavci nove dramske serije koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

O seriji smo razgovarali s glavnom glumicom Tarom Rosandić.

Nedavno ste imali priliku pogledati montirane kadrove serije Čista ljubav. Kakvi su vaši prvi dojmovi?

– To je samo prvi pogled na naš rad, veselim se vidjeti cijelu epizodu koju će gledatelji imati priliku premijerno vidjeti ove nedjelje. Sretna sam što su prve reakcije toliko pozitivne, nadam se da će i šira publika potvrditi da se naš trud isplatio.

Što mislite, kako će gledatelji prihvatiti novu seriju?

– Očekujemo samo najbolje. Uz ovako divno okupljenu ekipu vjerujem i u dobru povratnu informaciju.

Imponira li vam što pored sebe u seriji imate Ivana Hercega i Momčila Otaševića, glumce koje ženska televizijska publika jako voli?

– Veseli me što imam priliku raditi s tako profesionalnim kolegama koji su divni glumci i poznaju ovaj format. Imala sam veliku sreću, gledateljice imaju pravo što su im sklone.

U svijetu glume ste od svoje 14-te godine. Jeste li već tada znali da će gluma biti vaš životni poziv?

– Da, znala sam da želim pokušati da gluma bude moj životni poziv. U kazalištu sam pronašla nešto što nisam niti u jednom drugom zanimanju.

Niste jedna od onih koje se ne vole gledati na velikom platnu. Zašto volite gledati filmove u kojima glumite i kako se tada osjećate?

– Nije toliko da volim nego jednostavno moram da bih korigirala svoj rad, da bih učila. Uostalom, imam sreće što sam glumila i u filmovima koji su dobri pa ih volim pogledati.

Stalna ste članica kazališta Gavella. Radite li na nekoj novoj predstavi?

– Za sada igram »Srce veće od ruku« i »Tesla Anonimus«, a s novim projektima ćemo krenuti u drugoj polovici sezone.

Početkom sljedeće godine proslavit ćete okrugli 30. rođendan. Razmišljate li da to obilježite dobrom zabavom?

– Petar Herak koji je zadužen za sve naše lijepe frizure u seriji ima rođendan na isti datum kao i ja, tako da smo još prije mjesec dana počeli planirati proslavu za veljaču. Imamo bilježnicu i upisujemo ideje. Možda procuri s tuluma i koja fotografija, no potrudit ćemo se da ne.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka