Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Canale 5

Hrvatska manekenka osvojila Talijane: Ema Kovač u emisiji Paola Bonolisa

Ema je oduševila svojim izgledom i spontanošću / Foto Instagram
Ema je oduševila svojim izgledom i spontanošću / Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 19. ožujak 2019. u 17:06 2019-03-19T17:06:22+01:00

TV emisija »Ciao Darwin« emitira se na Canale 5, a Ema je dobila čast biti nova »Madre Natura« u osmoj sezoni

Započela je nova sezona popularne talijanske TV emisije »Ciao Darwin« koja se emitira na Canale 5, a novost je da je hrvatski model Ema Kovač nova »Madre Natura«, koja je, prema pisanju talijanskih medija, izgledom i stasom već osvojila srca Talijana.

Poznatu emisiju vode Paolo Bonolis i Luca Laurenti, a pored natjecanja između dvije suprotstavljene ekipe, pažnju mnogobrojnih gledatelja, posebice muškog dijela publike, privukla je »Madre Natura«. Redakcija je ove godine za nju odabrala 24-godišnjeg hrvatskog modela, Emu Kovač, koja godinu dana živi u Milanu i čija je strast umjetnost.

Prekrasni model, studentica biznisa i menadžmenta, odgovorila je na brojne upite obožavatelja na društvenim mrežama. Ispričala im je ponešto o sebi, a što su oni prihvatili s neskrivenim oduševljenjem.

– Bavila sam se plesom od svoje 4. do 14. godine kada sam prestala i počela s vježbanjem u teretani, kao i s jogom. Rodila sam se i odrasla u Hrvatskoj, a u Italiji živim već godinu dana. Prije sam zbog posla putovala i vraćala se u Italiju taman za ispite koje sam imala na sveučilištu, kazala je Hrvatica svojim fanovima. Priznala je i da navija za Inter kazavši o svojoj omiljenoj nogometnoj momčadi »radost i tuga, iako je u posljednje vrijeme više prisutna tuga.«

Na službenim stranicama Mediaseta objavljeno je kako je Hrvatica bila sretna što je nastupila kao prva »Madre Natura« u novoj sezoni popularne emisije. Također, i kako je izjavila da je to za nju bilo »nevjerojatno iskustvo«, kao i da je u natjecanju između dviju ekipa navijala za ekipu Chic. S radošću je sudjelovala u kvizu o poznavanju Italije, a iako zemljopis nije njezina specijalnost, bez poteškoća se sjetila imena Rocco Siffredija.

Nakon što je pogriješila u odgovorima na nekoliko pitanja iz opće kulture, obranila se smijući se i govoreći »u ovom slučaju upotrijebit ću isti izgovor kao kad loše parkiram. Plavuša sam!«

Ema Kovač i Paolo Bonolis

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija