Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Supernatural

GLUMCI SHRVANI TUGOM Službeno potvrđen završetak prikazivanja jedne od omiljenih serija

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 25. ožujak 2019. u 14:20 2019-03-25T14:20:00+01:00

Nedavno je objavljeno da će petnaesta sezona serije biti ujedno i posljednja. 

Popularna američka serija "Supernatural" već četrnaest sezona prati dogodovštine dvojice braće. Sam (Jared Padalecki) i Dean (Jensen Ackles) Winchester lovci su na natprirodno koji štite svijet od demona, vještica, duhova, ukletih predmeta i gotovo svakodnevno spašavaju svijet.

Nakon prvih nekoliko epizoda u njihovu se ekipu uključio i anđeo Castiel (Misha Collins) koji je toliko oduševio obožavatelje da je ostao stalni glumac svih ovih sezona.  

Kratak je to opis serije koja je trebala završiti već nakon tri sezone, a na kraju je nedavno proslavila 300. epizodu. Serija je počela s prikazivanjem 2005. godine na Warner Bros. mreži, a osmislio ju je Eric Kripke. 

Ekipa iz serije je nedavno objavila da će sljedeća sezona, petnaesta po redu, ujedno biti i posljednja. "Supernatural" je najdugovječnija serija u vlasništvu kuće CW, a u vrijeme kad budemo gledali posljednju epizodu, brojat će ih ravno 327. Posljednja će sezona imati 20 epizoda.

Zvijezde serije su podijelile emotivnu poruku putem videa u kojoj su objavili vijesti. Padalecki (kojeg se sjećamo iz uloge u seriji "Gilmore Girls") jedva se suzdržavao da ne počne plakati, dok su njegove kolege držale govor.

Padalecki u početku videa izražava želju da obožavatelji od njih čuju novosti. Ackles dodaje da su upravo saznali da kreće snimanje 15. sezone, koja će ujedno biti i posljednja. 

"Obitelji Supernatural, stiže jedna mala poruka od Acklesa, Collinsa i mene. Zahvalan sam na obitelji koja se izgradila zbog ove serije. Ispričajte me dok idem plakati", stoji u Twitter objavi Padaleckog. Uskoro su i producenti Robert Singer i Andrew Dabb objavili službenu izjavu o završetku snimanja serije.

"Prvo, željeli bi zahvaliti svim ljudima koji su bili uključeni u seriju, kako ispred, tako i iza kamera. Za nas je ovo bilo životno iskustvo. Podrška koju smo imali od Warner Brosa i CW-ja je nevjerojatna. Želimo posebno zahvaliti Jensenu, Jaredu i Mishi što su ovo putovanje učinili tako posebnim. Sada je najvažnije likovima koje toliko volimo dati završetak koji zaslužuju", prenosi portal TV Web.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija