Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. siječnja 2020.
Nova serija

Benedict Cumberbatch postaje aristokrat i playboy

Foto: REUTERS
Foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 1. ožujak 2017. u 12:30 2017-03-01T12:30:21+01:00

Cumberbatch će igrati glavnu ulogu aristokrata i playboya Patricka Melrosea čiji život roman prati od djetinjstva obilježenog zlostavljanjem, ovisnošću o drogama i borbama s traumama iz prošlosti

ZAGREB Britanski glumac Benedict Cumberbatch uskoro će kao izvršni producent i glavni glumac sudjelovati u realizaciji mini-serije »Melrose«, tv-adaptaciji poluautobiografskog ciklusa romana pisca Edwarda St. Aubyna o privilegiranom svijetu engleske više klase, izvješćuje američki Showtime koji je pokrenuo projekt u koprodukciji sa Sky Atlanticom.

Cumberbatch će igrati glavnu ulogu aristokrata i playboya Patricka Melrosea čiji život roman prati od djetinjstva obilježenog zlostavljanjem, ovisnošću o drogama i borbama s traumama iz prošlosti.

Svaka od pet epizoda koje potpisuje David Nicholls prati sadržaj pet romana i odvijat će se u nekoliko vremenskih razdoblja. Na sličan će način biti prikazana i mjesta događaja.
Na jugu Francuske odvijat će se dio serije koji prati šezdesete godine, osamdesete će se odvijati u New Yorku, a početak 2000. u Velikoj Britaniji i Londonu.

Svaka od pet epizoda ekranizirat će jedan roman iz Aubynova ciklusa. Uz Cumberbatcha će koproducenti biti Rachel Horovitz i Adam Ackland, a snimanje počinje u kolovozu.
Ime redatelja još nije poznato, a nema još ni informacija o ostalim članovima glumačke ekipe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.