Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
Zaoštrena situacija

Sve veća obitelj Kardashian suočava se s nekim od najtežih izazova do sada

Sve veća obitelj Kardashian suočava se s nekim od najtežih izazova do sada
Sve veća obitelj Kardashian suočava se s nekim od najtežih izazova do sada
Autor:
Objavljeno: 24. srpanj 2018. u 12:15 2018-07-24T12:15:00+02:00

Kourtney

Mega-hit serija, Keeping Up with the Kardashians, vraća se na kanal E! 12. kolovoza u 21 sat s petnaestom sezonom, a sve veća obitelj Kardashian se suočava s nekim od najtežih izazova do sada.

U ovoj sezoni nas čeka baby-boom jer se Khloé i Kylie po prvi put susreću s majčinstvom, a Kim čeka treće dijete preko surogat majke. U međuvremenu, zaoštrava se napetost između tri najstarije sestre dok Kim i Khloé preispituju Kourtneynu energiju i prioritete, zbog čega Kourtney razmišlja o svojoj odanosti obitelji.

Društveno odgovorne Kourtney i Kim odlaze u prijestolnicu kako bi se založile za ciljeve do kojih im je stalo. Dok se Kourtney zalaže za sigurnije proizvode za osobnu higijenu, Kimina misija je da privoli predsjednika Donalda Trumpa da odobri pomilovanje Alice Marie Johnson, žene koja je osuđena na doživotni zatvor za prvo, nenasilno djelo u vezi s narkoticima.

Gledatelji će, u stvarnom vremenu, pratiti Kiminu borbu za Aliceina prava koja će na kraju dovesti do njenog oslobađanja.

Kendall nastavlja s munjevitim osvajanjem svijeta modelinga, i trudi se uživati u zemljama u koje putuje dok daje oduška svom "unutarnjem djetetu", naročito tijekom posjete Francuskoj.

Kourtney i Scott zajednički odgajaju djecu, a Kim reagira na neke Kanyeve kontroverzne komentare tijekom priprema za objavljivanje njegovog najnovijeg albuma.

U međuvremenu, atmosfera se zaoštrava budući se čitava Kardashian-Jenner-West obitelj sastaje radi snimanja epizode Celebrity Family Feud u dobrotvorne svrhe, čime Kanye ispunjava jedan od svojih životnih snova da se pojavi u toj emisiji.

Čak i unatoč razlikama u mišljenjima, ova usko  povezana obitelj zna da im je bolje kada su svi zajedno.

Keeping Up with the Kardashians producira Ryan Seacrest Production i Bunim/Murray Production.

Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Production. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian su izvršni producenti.

Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan i Amanda Weinstein su izvršni producenti u Bunim/Murray.

Kim

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.