Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 25° 1
Sutra: 25° 25° 1
22. listopada 2019.
Odsjela u hotelu Bevanda

foto Zvijezda serije ''CSI: Miami': 'Američka glumica i manekenka Eva LaRue očarana ljepotama Opatije

Foto M. Aničić
Foto M. Aničić
Autor:
Objavljeno: 13. lipanj 2018. u 21:23 2018-06-13T21:23:00+02:00

Oduševljena sam. Ušla sam u sobu ostaviti kofere i ostala zapanjena pogledom koji se pruža – ispred mene predivno plavo more, a s jedne strane klub na plaži. Ovo je odlična lokacija – prvi su utisci Eve LaRue koju je pri prolazu automobilom kroz Opatiju oduševila i gradska arhitektura

OPATIJA Američka glumica i manekenka Eva LaRue, najpoznatija po ulozi u kultnoj kriminalističkoj seriji »CSI: Miami«, večeras je stigla u posjet Opatiji. Tijekom dvodnevnog boravka odsjest će u hotelu Bevanda, kušat će gastro specijalitete i razgledati Opatiju.

Naime, Eva LaRue u Hrvatsku je došla već treći put, a drugi put kao ambasadorica grupacije jedinstvenih luksuznih hotela Hrvatske poznatim pod brandom »Stories«, čiji je član i hotel Bevanda. Vrlo otvorena i pristupačna, američka glumica  je odmah po dolasku bila spremna na poziranje pred objektivima fotoaparata kao i na novinarska pitanja.
– Oduševljena sam. Ušla sam u sobu ostaviti kofere i ostala zapanjena pogledom koji se pruža – ispred mene predivno plavo more, a s jedne strane klub na plaži. Ovo je odlična lokacija – prvi su utisci Eve LaRue koju je pri prolazu automobilom kroz Opatiju oduševila i gradska arhitektura.

LaRue je u Opatiju stigla iz Istre u kojoj je posjetila Pulu i Rovinj. Posebno ju je oduševilo traženje tartufa, ali i posjet spilji Baredine. Nakon dvodnevnog boravka u Opatiji svoje putovanje nastavit će na Lošinju, gdje će odsjesti u Boutique hotelu Alhambra.

Američka glumica lani je u sklopu istog projekta promocije luksuznih hotela posjetila Dalmaciju. Kaže da je već taj posjet Hrvatskoj za nju bio nevjerojatno lijepo iskustvo, a kada su je nazvali da bi trebala obići još sedam hotela u Istri i na Kvarneru, odmah je prihvatila ponudu. Oduševljena hrvatskim vinima, pohvalila  se da je uspjela pronaći trgovinu u Americi u kojoj može nabaviti njoj izuzetno fina hrvatska vina.

Mercedes Serafimova, marketing menadžerica hotela Bevanda, naglasila je kako je posjet glumice izuzetno značajan za promociju Hrvatske i Opatije kao luksuzne turističke destinacije.
– Članovi hrvatskog branda Stories, čiji je pokrovitelj Hrvatska gospodarska komora, su 17 hotela. Za promociju tih hotelskih objekata izabrana je ova vrlo otvorena, komunikativna i susretljiva američka glumica. Vjerujem kako će njezine objave na Instagramu najviše pridonijeti prepoznatljivosti naše destinacije u svijetu – rekla je Serafimova koja je sa predstavnicom Turističke zajednice Grada Opatije Željkom Stašić dočekala gošću iz Kalifornije.

f136am2
Zvijeda serije ''CSI: Miami' očarana ljepotama Opatije / Foto Marin Aničić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.