Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
Poznata voditeljica

Vraća se britki jezik malih ekrana: Mirna Berend i Oliver Mlakar zajedno na Poljudu

Izvor: Mirna Berend/Facebook
Izvor: Mirna Berend/Facebook
Autor:
Objavljeno: 7. travanj 2019. u 13:42 2019-04-07T13:42:54+02:00

Bivša televizijska voditeljica Mirna Berend devedesetih je bila jedno od najprepoznatljivijih lica malih ekrana

Bivša televizijska voditeljica Mirna Berend devedesetih je bila jedno od najprepoznatljivijih lica malih ekrana.

Dugo nije imala voditeljske angažmane niti se je pojavljivala u javnosti, a sada se na svom Facebook profilu ´pohvalila´ novim angažmanom koji je očito strpljivo (do)čekala.

Mirna Berend i Oliver Mlakar bit će voditelji na koncertu ‘To je moja zemlja’ koji će se održati 9. lipnja na splitskom Poljudu.

berend mlakar

˝Evo zašto se svaka nepravda otrpi i zašto me nikada neće sakriti od moje publike. Zazvonio je telefon, moj dragi prijatelj i čovjek s kojim sam toliko puta radila, moj Bubalo pita hoćeš s Oliverom Mlakarom voditi ovaj koncert na Poljudu. Moj odgovor je bio tišina. Dvije sekunde, a onda gromoglasno da. Jednom sam u životu u svojoj profesionalnoj karijeri imala čast stati pred punim Poljudom i nikada se to ne može zaboraviti. Nisam ni sanjala da će se taj San ponoviti još jednom˝, napisala je u objavi na Facebooku.

Voditeljica britkog jezika se na prilici zahvalila menadžeru Ivici Bubalu koji ju je pozvao da sudjeluje na koncertu te što će ponovo voditi bok uz bok sa svojim ˝uzorom i učiteljem˝  — Oliverom Mlakarom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.