Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
24. siječnja 2020.
Candice Swanepoel

Viktorijina anđelica obnažena u toplesu promiče važne ekološke poruke

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 11. lipanj 2019. u 18:39 2019-06-11T18:39:07+02:00

Ona je anđeo, majka i poslovna žena, riječ je o manekneki Candice Swanepoel. Lijepa je manekenka nedavno promovirala svoju liniju kupaćih kostima i spremno se obnažila u toplesu. Ipak rukama je pokrila grudi, pa je sve bez problema mogla objaviti i na svom Instagram profilu.

Ova 30-godišnja viktorijina anđelica uživa u životu. Sve joj se posložilo, od karijere do majčinstva i privatnog života. Svoje zavodljive fotografije objavila je na radost pratitelja upravo na Svjetski dan oceana.

Osim što je obradovala svoje pratitelje lijepom figurom, iskoristila je trenutak da podijeli i korisne informacije o vodama i oceanima, jer manekenka je zagovornica čistih oceana.

lj

Uz fotografiju iz kristalnog plićaga napisala je komentar: "Oceani drže 96,5% sve zemaljske vode. Pomozite im zaštititi se #worldweceansday ."

Zanimljivo je i to što je njezin brand kupaćih kostima također dio ekološke priče jer se izrađuju iz recikliranog materijala odbačenih ribarskih mreža s otpada i odlagališta.

Manekenka je također posjetila i Kakamege u Keniji gdje su stanovnici uključeni u projekt koji otvara radna mjesta, domove, struju i vodu te siguran i održiv okoliš.

kk

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.