Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Prepucavanje

Trump uzvratio De Niru: 'On je osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije'

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 13. lipanj 2018. u 10:47 2018-06-13T10:47:37+02:00

»Robert De Niro, osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije, primio je u filmovima previše udaraca u glavu od pravih boksača. Gledao sam ga sinoć i istinski vjerujem da je možda bunovan i glavinjav zbog ozljede mozga«, napisao je Trump na Twitteru

Američki predsjednik Donald Trump uzvratio je na prostački napad Oscarom nagrađenog glumca Roberta De Nira te ga nazvao »osobom s vrlo niskim kvocijentom inteligencije«, prenosi u srijedu Reuters.

De Niro je tijekom ceremonije dodjele nagrade Tony, na pozornici njujorškog Radio City Music Halla, najavljujući glazbenika Brucea Springsteena iznenada uzviknuo: »Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa!«. Svečanost se prenosila u živo, a nagrade Tony daju se za najbolje predstave na Broadwayu i prošle ih je godine gledalo šest milijuna ljudi.

Dva dana nakon De Nirova ispada, Trump je kazao da je vidio taj isječak i da »istinski vjeruje da je glumac možda bunovan jer pati od ozljede mozga«.

»Robert De Niro, osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije, primio je u filmovima previše udaraca u glavu od pravih boksača. Gledao sam ga sinoć i istinski vjerujem da je možda bunovan i glavinjav zbog ozljede mozga«, napisao je Trump na Twitteru.

»Pretpostavljam da ne shvaća da je stanje ekonomija bolje nego ikada, zaposlenost je rekordno visoka, a mnoge kompanije se vraćaju u zemlju. Probudi se Teturavi«!, dopisao je Trump.

Proslavljeni holivudski glumac, De Niro je dobio Oscara za ulogu američkog boksača Jakea LaMotte u filmu »Pobješnjeli bik« iz 1980. U boksački ring se vratio 2013. u filmu »Grudge Match«, a 2016. u filmu »Hands of Stone« je glumio boksačkog trenera.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.