Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
16. prosinca 2019.
Jemma Lucy

Trudna reality zvijezda javno objavila detalje zlostavljanja od strane bivšeg ljubavnika

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 13. veljača 2019. u 7:46 2019-02-13T07:46:54+01:00

Reality zvijezda Jemma Lucy, preplavila je svoj Instagram opisima psihičkog i fizičkog zlostavljanja od strane tajanstvenog muškarca koji je otac njenog još nerođenog djeteta.

Jemma je pri objavi trudnoće kazala kako nikada neće otkriti identitet budućeg oca s kojim je bila u dvogodišnjoj tajnoj vezi.

O "toksičnom" odnosu koji je uključivao pokušaj otmice i ponude za pobačaj djeteta zvijezda je zapanjila svoje obožavatelje.

Na svom je Instagramu napisala:

– Znači, ja sam zvijezda? Evo moje stvarnosti. Posljednje dvije godine zadržala sam svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti iz različitih razloga... Bila sam u vezi s najotrovnijim i jako zlobnim čovjekom, ali danas je to konačno završeno. Nažalost, on je otac mog djeteta...

Mentalno zlostavljanje i povremeno fizičko zlostavljanje me ubijaju, pogotovo posljednjih šest mjeseci trudnoće ... - priznala je Jemma i nastavila detaljno opisujući:

fa

- Emocionalno me slomio i fizički me povrijedio bez razloga! Danas saznajem da mi je lagao i da mi je radio iza leđa ... Na početku trudnoće prijetio je da će natjerati me da se riješim svog djeteta, a onda mi je nakon četiri mjeseca obećavao obitelj.

fa00

Jemma je ostala slomljena srca, a uhvatila ga je i kako šalje poruke drugoj ženi iza njezinih leđa.

Model i reality zvijezda dobila je brojne poruke podrške sljedbenika, a neke obožavateljice čak su joj davale i konkretne savjete kako da se riješi nasilnika iz svog života, opisujući situacije koje su i same proživjele.

gfw

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.