Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Dobri unuci

Tony i Matteo Cetinski noni Mildi priredili posve posebnu proslavu 92. rođendana

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 3. srpanj 2019. u 8:03 2019-07-03T08:03:19+02:00

Ima li nešto ljepše od toga kad unuci zažele svojoj baki sretan rođendan i upriliče joj proslavu u restoranu. Upravo to se prošlog tjedna dogodilo 92-godišnjoj noni Mildi, kad su je unuci Tony i Matteo Cetinski za rođendan počastili u Matteovom restoranu i zajednički proslavili sretan događaj.

U raskošnoj Villi San Germano, smještenoj u Radetićima kraj Tinjana, koja uz luksuzan restoran nudi i isto tako ugodan smještaj u apartmanima, nona Cetinski je uživala u slavlju i delicijama spremljenima njoj u čast.

Rođendan none Milde veliki je dan za čitavu obitelj i nikada ne prođe a da se posebno ne proslavi. Pred dvije godine, nona Milda je i zaplesala s Tonyjem. Inače je njegova najveća obožavateljica pa se nerijetko viđala i na njegovim koncertima kako sjedi u prvim redovima. 

trqqtr

Sangermano_glavna

Tony i Matteo potrudili su se sretan događaj objaviti i na društvenim mrežama uz dirljiv kometar kojim su raznježili sljedbenike : "#nona #92 #ljubav #preslatkoca . Kroz te oči ušlo je 92 godine života, a još su radoznale, još su dobre i još su pune ljubavi."

hfd

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu