Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Thomas Markle

Teški trenuci za Meghan Markle: Otac joj možda neće stići na kraljevsko vjenčanje?

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 15. svibanj 2018. u 7:16 2018-05-15T07:16:00+02:00

Kensingtonska palača je u ponedjeljak navečer priopćila da Meghan Markle prolazi »teške trenutke« nakon medijskih informacija da njezin otac neće biti na njezinu vjenčanju s princem Harryjem u subotu.

Po pisanju portala o slavnima TMZ-a, Thomas Markle neće u subotu dovesti kćer do oltara u dvorcu Windsoru, zapadno od Londona, kao što je bilo predviđeno, kako je ne bi doveo u neugodnu situaciju nakon medijskih izvješća da je u dogovoru s paparazzima snimio fotografije i prodao ih medijima za 84.000 eura.

U priopćenju se dodaje da je Thomas Markle ovih dana doživio i srčani zastoj.

»Ovo je duboko osobni trenutak za gospođicu Markle uoči vjenčanja«, rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače, službene rezidencije princa Harryja, u kratkom priopćenju.

»Ona i princ Harry mole još jednom za razumijevanje i poštovanje u ovom teškom trenutku za gospođicu Markle«, dodao je.

Palača na upit nije htjela pojasniti smisao ovih izjava i reći hoće li Thomas Markle doći na vjenčanje u subotu.

Na snimkama koje su, po pisanju tabloida Daily Mirrora, prodane medijima diljem svijeta, vidi se sedamdesetogodišnji Thomas Markle dok mu uzimaju mjeru za odijelo i dok na računalu gleda fotografije budućeg kraljevskog para.

Iz okružja Marklea, kako prenosi tabloid, doznaje se da je otac bivše američke glumice popustio pred zahtjevima i pritiscima paparazzija koji su mu neprestano bili za petama i sad se osjeća »prevareno« i »glupo«.

TMZ navodi da je razgovarao s Markleom i da mu je ovaj rekao kako je na fotografiranje pristao ne bi li popravio svoj ugled jer je na ranijim fotografijama snimljen dok kupuje pivo i izgledao je raščupan.

Kensingtonska palača je i prije zamolila fotografe da poštuju privatnost Thomasa Marklea.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.