Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
28. siječnja 2020.
Filmski par

Tabloidi pišu kako je Irina Shayk prilično ljubomorna na nježan odnos Lady Gage i Bradleyja

Foto: Reuters, Instagram, You Tube
Foto: Reuters, Instagram, You Tube
Autor:
Objavljeno: 26. veljača 2019. u 7:57 2019-02-26T07:57:57+01:00

Lady Gaga i Bradley Cooper ne samo što su osvojili i oduševili filmskom ljubavnom pričom u filmu »Shallow«, već se njihovi pogledi susreću i stvarnosti.

Na dodielu Oscara Brdley je stigao u društvu zaručnice Irine Shayk i svoje majke Glorie, ali uz ove dvije najvažnije žene u njegovom životu, tu je bila i Lady Gaga.

Bez naslovagg

Na pozornicu filmski su se ljubavnici zajedno popeli i izveli nagrađenu pjesmu 'Shallow'. Njihovu emocionalnu izvedbu pratila je iz publike Irina Shayk kojoj baš i nije bilo svejedno. Bradley i Lady Gaga izmjenjivali su osim nježnih pogleda i dodire.

Pridoda li se tim nježnostima i nedavni prekid zaruka Lady Gage s Christianom Carinom stvari bi mogle postati zamršenije.

foto: Instagram

Gaga je na dodjelu stigla sama, bez pratnje, blistala je u crnoj haljini uz visoko podignutu kosu i zlatnu ogrlicu. Mediji su njezin styling usporedili s onim Audrey Hepburn u filmu Doručak kod Tiffanyja. Ipak, najdirljiviji i najrječitiji trenutak bio je dok je držala osvojenog kipića i kroz suze se zahvalila Bradleyu uz riječi:

– Na ovom svijetu ne psotoji osoba s kojom bi radije otpjevala ovu pjesmu. - te dodala - Ako imate san, borite se za njega. Nebitno koliko ste puta odbijeni ili ste pali, stvar je u tome koliko puta ćete ustati na noge - završila je govor zahvale Lady Gaga.

fdae

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze