Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
19. siječnja 2020.
Senada Nurkić

Starleta opovrgla glasine o hapšenju zbog prostitucije: 'Imam samo jednog biznismena'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 19. srpanj 2019. u 8:00 2019-07-19T08:00:00+02:00

"Ova haljina je vriednija od svih vas dušmana, skupa koji me pljujete", "Ne puštajte me s lanaca, mogu svašta napraviti" .. to su tek neki opisi fotografija koje bivša srpska reality zvijezda Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija stavlja u kometare koje objavljuje uz provokativne fotografije na svom Instagram porfilu. 

Ova srpska starleta rođena u Tuzli, postala je poznata zbog sudjelovanja u reality programu "Parovi", a 2017. godine postala je i voditeljica na Pink televiziji u emisiji "Moćni program".

Najveći skandal kojeg je izvela bio je kad je na Twitteru objesila cjenik svojih usluga i javno priznala kako se prostituira. Pri hapšenju javno se i pohvalila kako je štite brojni političari, a cijelu aferu prenio je i britanski Mirror.

fgsfg

Pjevačica je ponovno u centru skandala, jer je navodno ponovno uhapšena. Tom prigodom pjevačica je za Ekskluziva.ba izjavila:

- To su gluposti. Nisam uhapšena, ovo mi namještaju zato što neću u "Zadrugu". Imala sam dva poziva za taj reality, kao i prijetnju da će me tužiti. Jedan njihov voditelj u suradnji s njima želi me psihički uništiti, on je već ranije pisao kako sam hapšena. Zadnji put kad su zvali za ulazak samo sam im spustila slušalicu. Istina je da sam samo jednom bila hapšena, to je bilo davno zbog jedne žene koja me prijavila, ali nije istina da sam sada u hotelu s nekim uhvaćena i uhapšena, to je laž. Ja imam samo jednog biznismena, ali to je čovjek s kojim se viđam nekoliko mjeseci i on me ne plaća za seks, već zato što mu je dobro sa mnom u vezi.

dvf

Srpski Kurir navodi i iskustva jednog klijenta koji je otkrio njene tarife, tvrdeći kako je cijena sa 600 eura pala na 400 eura za cijeli vikend. Navodi također da su njen mušterije iz srednje klase. Posebnost koju nudi je da samo posebnim klijentima tijekom odnosa i pjeva svoje pjesme.

Maca Diskrecija u januaru 2017. godine priznala je kako se bavi najstarijim zanatom i tom prilikom izjavila:

- Kad sam shvatila da se i u pjevačkom poslu sve vrti oko seksa, riješila sam da batalim mikrofon, povučem se i naplaćujem usluge seksa. Moja cijena je 500 eura, a za grupnjake tražim 1.000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate - pohvalila se starleta.

gah

https://www.instagram.com/p/BoBVOLZncYn/

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.