Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 3
Sutra: 16° 16° 3
24. rujna 2018.
Janiffer Lopez u akciji

Seks bomba stari sa stilom: Crveni lateks i mreža na "zloglasnim" bedrima u 48. godini

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 21. listopad 2017. u 11:00 2017-10-21T11:00:00+02:00

Najnovija izvedba gotovo da je ostala zasjenjena njezinim outfitom. Na sceni se pojavila u crvenom lateks-kostimu i mrežastim čarapama uvučenim u crvene čizme koje su sezale do divinih »zloglasnih« bedara koja su se presijavala pod svjetlima reflektora

Latino zvijezda Janiffer Lopez (48) održala je koncert u Barclay centru u New Yorku.

Najnovija izvdedba gotovo da je ostala zasjenjena njezinim outfitom. Na sceni se pojavila u crvenom lateks-kostimu i mrežastim čarapama uvučenim u crvene čizme koje su sezale do divinih »zloglasnih« bedara koja su se presijavala pod svjetlima reflektora.

Jeniffer iako je već blizu pedesete ničim ne odaje promjene na svojem licu i tijelu. Diva je uz mlađahne plesačice na sceni djelovala kao da im je vršnjakinja, ističući se tek osobnošću i crvenim kostimom.

Lijepe »djevojčice« zabavile su okupljene domaćine, a cijeli događaj pokrenuo je podugu listu pohvala na račun izgleda latino dive.

Jeniffer Lopez trenutačno uživa u rukama Alexa 'A-Roda' Rodrigueza, s kojim je u vezi od ožujka ove godine. Čini se da je zvijezdu američkog bejzbola JLo sasvim očarala, jer unatoč njegovoj strasti za suknjama zasad nema glasina o nevjeri. Veza stabilna, JLo blistava!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka