Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 4
Sutra: 13° 13° 4
24. veljače 2020.
Idris Elba

San svake žene: Tako ljubi slavni glumac i najseksi muškarac na svijetu

Foto: iNstagram
Foto: iNstagram
Autor:
Objavljeno: 11. lipanj 2019. u 7:58 2019-06-11T07:58:01+02:00

Najseksi muškarac na svijetu  Idis Elba pred nekoliko tjedana oženio se za svoju dugogodišnju djevojku 16 godina mlađu Sabrinu Dhowre.

Njihova fotografija ukrasila je i naslovnicu britanskog Voguea, a romatično vjenčanje trajalo je tri dana i upriličeno je u Marakešu.

Najpoželjniji muškarac nakon svadbe,uz šarmanti osmjeh, kratko je komentirao:

- Nisam se htio ženiti, ali ..

GSR

Poznati glumac Idris Elba nedavno time je okončao i nadanja mnogih žena diljem svijeta. Par je čekao s objavljivanjem fotografija s vjenčanja, koje je za javnu objavu ekskluzivno ustupio samo Vogueu.

Sabrina je blistala u bijeloj vjenčanici Vere Wang, a Idris nije skidao ruke sa svoje odabranice. Njihovoj sreći svjedočilo je 150 uzvanika u Ksr Char Bagh hotelu u Marakešu.

Govoreći o svojoj odluci da oženi Sabrinu, Idris je rekao kako su nerazdvojni od kada su se upoznali na snimanju filma "The Mountain Between Us" u Kanadi:

- Imam 47 godina, bio sam oženjen i prije no što sam upoznao Sabrinu. Nisam se zapravo želio opet ženiti, no eto, dogodilo se - zaključio je zgodni glumac i dodao kako je bivša misica Sabrina promijenila njegov pogled na ljubav i brak.

Idris i Sabrina zaručili su se prošle godine u veljači, nakon godinu dana veze kada ju je on zaprosio u javnosti. Britanski glumac iza sebe već ima jedan brak s odvjetnicom Sonya Nicole Hamlin s kojom dijeli kći Isan, dok s vizažisticom Naiyana Garth ima sina Winstona.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma