Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
23. veljače 2020.
Sanja Zambelli

Riječka docentica zaljubljena u operu i rock pozvana na krstarenje s Bon Jovijem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2019. u 10:28 2019-07-11T10:28:00+02:00

Svestrana Sanja Zambelli (50), docentica na Veleučilištu u Rijeci i potpredsjednica udruge ''...i djeci s ljubavlju'', u slobodno vrijeme najradije se opušta uz glazbu i ples, a nedavni poziv menagmenta Bon Jovija da im se pridruži na krstarenju, naprosto ju je oduševio.

Sanja je naime dugogodišnji fan Bon Jovija, a nedavno je bila i na njegovom koncertu u Minchenu. Sa suprugom Mariom Zambellijem, priznatim estetskim kirurgom, uživala je u koncertu kao VIP gost, a poziv na krstarenje bio je "trešnjica za kraj":

- Krstarenje sam dobila kao njegov dugogodišnji fan. Pratim ih već 35 godina. Javio mi se menagment Bon Jovija i ponudili mi krstarenje. Naravno, takvo nešto se ne odbija! - kaže oduševljeno Sanja.

fdatg

Na njezinom Instagram profilu nižu se fotografije i s drugih nedavno posjećenih koncerata. Skoro bi se moglo reći kako je Sanja sa svojim suprugom Mariom, također na maloj ljetnoj glazbenoj turneji. 

Dosad uživali i na koncertu Whitesnakea u Zagrebu, a spremaju se otići i na koncert pjevačice Pink.

Osim rockom Sanja i Mario oduševljeni su i svakom dobrom dionicom klasične glazbe. Redovito prate sve koncerte klasične glazbe i opere iz svoje lože u Ivana pl. Zajca.

fah

Uz glazbu Sanjina druga ljubav je ples, pa svaki slobodan trenutak koristi provodeći u plesu uz šipku. Kako je za to potrebna iznimna tjelesna priprema redovito vježba i održava svoju kondiciju na zahtjevnim treninzoma crossfita. Trenutačno uči "naopake elemente" gusjenicu i penjanje unatrag.

Priznaje kako je ponekad pravo umijeće u dnevni raspored ubaciti "happy hour" plesnog treninga, ali isto tako uvijek je vrijedno izboriti za svoje male radosti. 

ge

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.