Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
5. prosinca 2019.
Hrvatska ljepota

foto Pripreme za Miss svijeta: Lijepa Tea u Kini se predstavila nošnjom senjskih uskoka

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 24. listopad 2017. u 17:40 2017-10-24T17:40:00+02:00

Poznata turistička destinacija u Kini, grad Sanya, izbor Miss svijeta ugostit će već sedmi put. Ovogodišnja velika završnica 67. izbora na rasporedu je 18. studenoga

Grad Sanya na najvećem kineskom otoku Hainanu od prošlog je tjedna dom 120 ljepotica koje se natječu za titulu Miss svijeta. Među njima je i Miss Hrvatske, 18-godišnjakinja iz Senja Tea Mlinarić koja je u Kinu otputovala prošlog tjedna.

Prvi službeni program održan u sklopu natjecanja bile su audicije za atraktivnu kategoriju »Plesovi svijeta«, najspektakularniji i najiščekivaniji dio izbora Miss svijeta koji se vraća u program nakon jednogodišnjeg »izbivanja«.

Foto Instagram

Za predstavljanje kulture i povijesti svoje zemlje plesom i kostimima misice biraju tradicionalne nošnje ili haljine inspirirane domovinom, a lijepa Tea Hrvatsku je u Kini predstavila u nošnji svog kraja, nošnjom senjskih uskoka.

Foto Jack Zhang

Učenica Građevinske tehničke škole u Rijeci, u Kini će zablistati i u kreacijama hrvatskih modnih brendova i dizajnera kao što su BiteMyStyle, Ivica Skoko, AXA Moda, Larie Marina Matić, Iggy Popović, Džemila Dilberović, I.J.Design, Lamarpe, Chantal, Jo-jo Design, Colleraj i Borovo.

Foto Instagram

Prilikom predstavljanja u nacionalnim haljinama Tea je pozirala s Miss Finske Adrianom Gerxhalija i Miss Kenije Magline Jeruto, dok je na humanitarnoj večeri Beauty with a Purpose uživala u društvu Miss Meksika Andree Meza i Miss Španjolske Elise Tulian.

Foto Instagram

Poznata turistička destinacija u Kini, grad Sanya izbor Miss svijeta ugostit će već sedmi put. Ovogodišnja velika završnica 67. izbora na rasporedu je 18. studenog.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.