Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
Redizajniran prilog Novog lista

Novo moderno ruho Lifea

Martina, Lea i Mia besplatno su dijelile prilog ispred Konzuma, Benettona i Cinestara u Tower centru/ Vedran KARUZA
Martina, Lea i Mia besplatno su dijelile prilog ispred Konzuma, Benettona i Cinestara u Tower centru/ Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2010. u 18:31 2010-12-11T18:31:28+01:00

Redizajnirani subotnji prilog predstavljen je u Tower centru

RIJEKA Predstavljanje novog broja redizajniranog priloga Novog lista, Life upriličena je u Tower centru. Lijepe hostese Martina Herlik, Lea Delić i Mia Mohorić za tu su priliku odjenule posebne majice s logom novog Lifea i besplatno dijelile prilog na tri lokacije u velikom riječkom trgovačkom centru – ispred Konzuma, Benettona i Cinestara.

Shopping groznica kao najava u predstojeće blagdansko raspoloženje bila je kao stvorena za predstavljanje modernijeg ruha subotnjeg priloga dobro poznatog vjernim čitateljima Novog lista. A dok su vrijedne hostese dijelile novi Life, oni koji su ga imali prilike odmah prolistati, činili su to s guštom otkrivajući što sve novoga i zanimljivog  mogu pročitati na šesnaest stranica. Make over Life u svakom slučaju nije prošao nezamijećano pa su tako stigle i prve pohvale čitatelja.

Za prvi broj poboljšanog Lifea tajne uspjeha otkrio je nagrađivani riječki filmski i kazališni glumac Alen Liverić, na bogato ilustriranim stranicama mogu se  pronaći vijesti iz svijeta mode, ljepote i zdravlja, te korisne vježbe za ovo blagdansko vrijeme.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.