Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
25. veljače 2020.
Brakorazvodna parnica

Ne nazire se kraj zvjezdanom razvodu: Brad Pitt bijesan na Angelinu Jolie

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 6. travanj 2019. u 8:05 2019-04-06T08:05:10+02:00

Čini se da jedna od najdužih celebrity rastava još nije blizu kraja jer se bivši partneri ne mogu složiti oko ničega. 

Brad Pitt (55) je prema izvorima za Hollywood Life "užasno živčan" na Angelinu Jolie (43) jer se par još nije razveo. Navodno je to krivica Jolie, koja odugovlači s čitavim procesom.

„Brad je frustriran s Angelinom. Ima osjećaj da ona uporno nastavlja biti teška i ne želi u ničemu pronaći kompromis. Brad je nervozan i misli da se rastava trebala završiti već odavno“, prenosi Hollywood Life.

Izvor tvrdi i da odugovlačenje Brada „košta vremena, energije i odvjetničkih naknada“, dok se Angelina ne želi nagoditi.

Brad i Angelina pokušavaju dobiti posebnu procjenu braka, koja bi im dozvolila da zakonski budu slobodni prije nego se u potpunosti nagode. No, izvor tvrdi da niti jedna strana nije previše napredovala u tom smjeru.

„Brad želi da proces što prije završi, tako da on i djeca mogu nastaviti dalje i zacijeliti. Ništa još nije gotovo i ova 'legendarna razvodna bitka' uopće nije bila jednostavna za Brada“, objašnjava izvor.

Nedavno je i TMZ izvještavao o problemima oko razvoda. Navodno je Angelinina odvjetnica, Laura Wasser, planirala odustati od slučaja jer je čitava priča postala „previše otrovna“. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma