Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. veljače 2020.
Hailey i Justin

Nakon brzih zaruka svi se pitaju kada će vjenčanje, poznato je mjesto održavanja

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 16. kolovoz 2018. u 7:50 2018-08-16T07:50:37+02:00

Justin je svojoj zaručnici ovih dana posvetio i romantičnu objavu na društvenim mrežama u kojoj između ostalog kaže kako će joj biti odan cijeloga života i da želi provesti život upoznajući svaki djelić nje

Nakon što je Justin Bieber potvrdio zaruke s Hailey Baldwin i bacio u očaj brojne obožavateljice svi se pitaju kada će i gdje poznati par jedno drugome izreći »da«. Prema pisanju portala TMZ, par neće tako brzo pred oltar, barem ne prije 2019. godine. US Weekly piše da će par već počeo s pripremama za privatno i intimno vjenčanje koje će se najvjerojatnije održati u Kanadi koja za mladog pjevača ima posebno značenje i u kojoj voli provoditi vrijeme.

Justin je svojoj zaručnici ovih dana posvetio i romantičnu objavu na društvenim mrežama u kojoj između ostalog kaže kako će joj biti odan cijeloga života i da želi provesti život upoznajući svaki djelić nje.

Podsjetimo se Justin je Hailey, koju zna već nekoliko godina, zaprosio tijekom romantičnog putovanja na Bahame. Navodno je prije prosidbe sve u restoranu zamolio da spreme svoje mobilne telefone kako ne bi fotografirali taj poseban trenutak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma