Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. veljače 2019.
Bo Derek

Moramo priznati da seksi zvijezda filma "Desetka" izgleda fantastično i u 61. godini života

Foto: Društvene mreže
Foto: Društvene mreže
Autor:
Objavljeno: 8. rujan 2018. u 8:10 2018-09-08T08:10:24+02:00

Nekadašnji seks simbol Bo Derek izgleda sjajno i u sedmom desetljeću života. Svojom savršenom figurom osvaja poglede i plijeni pažnju pri svakom pojavljivanju, pa je tako bilo i na Bijelom partiju povodom Celebrity Fight Nighta u Italiji na kojem se glumica pojavila ovog tjedna sa svojim partnerom John Corbettom.

Plavokosa džepna Venera koja je svojedobno vodila ljubav na taktove Ravelova Bolera tvrdi da se nikada nije podvrgla niti jednom kirurškom zahvatu što joj neki čak i zamjeraju.

Prirodna ljepotica uživa u životu i skladnom odnosu s glumcem i country pjevačem već 16 godina. Glumici je očito važan ljubavni život i vjernost partneru jer ne bilježi nikave ljubavne afere, a s bivšim suprugom Johnom Derekom bila je u braku od 1976. pa sve do njegove smrti 1998. godine.

S glumcem Johnom Corbettom koji je široj publici poznat i kao Aidan iz 'Seksa i grada', započela je vezu 2002. godine nakon pune četiri godine samovanja.

John i Bo izgledali su vrlo usklađeno odjeveni u bilo, a razliku od četiri godine u korist mlađahnog glumca nitko ne bi ni zamijetio.

ljutf

jmnj

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka