Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
3. travnja 2020.
Bivši poteštat

Modno osviješten i u stečaju: Pogledajte gdje si Kerum obnavlja garderobu. Što će Fani reći?

 Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 9. studeni 2018. u 13:37 2018-11-09T13:37:00+01:00

Nema on razloga za egzistencijalnu brigu, jer tvrtka njegove supruge Fani Kerum Kruščica d.o.o. ostvaruje godišnji prihod veći od 12,4 milijuna kuna

ZAGREB Tvrtka koja nosi njegovo ime će u stečaj, ali Željka Keruma kao da to ne brine previše. Fotografiran je u centru Zagreba kako žuri s punim vrećicama robe iz Paul&Sharka. Modno osviješteni bivši splitski gradonačelnik, bivši saborski zastupnik i odnedavno poduzetnik u stečaju, Željku Kerum odlučio se je obnoviti garderobu.

Iz zagrebačkog dućana poznatog brenda izašao je s nekoliko vrećica. Uostalom, nema on razloga za egzistencijalnu brigu, jer tvrtka njegove supruge Fani Kerum Kruščica d.o.o. ostvaruje godišnji prihod veći od 12,4 milijuna kuna.

Nakon sloma kompanije koja je upravljala velikim trgovačkim lancem te političke karijere, Kerum se tako, izgleda, odlučio prebaciti u građevinski i turistički biznis, za što je registrirana tvrtka njegove supruge.

Tvrtku je još 2012. godine, s temeljnim kapitalom od 4,9 milijuna kuna, osnovala majka Fani Kerum, Anita Horvat. Imaju 18 zaposlenih i vode turistički kompleks Perla u Rogoznici, gdje Kerumovi često borave ljeti. Zimi pak žive u vili na splitskim Mejama.

Na Kruščicu sve do 2024. godine glasi koncesija na plažu, uz naknadu od 35.000 kuna, a početkom godine tvrtka se uknjižila kao vlasnik dijela zemljišta u Rogoznici.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.