Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.
Najbolji u plesnim cipelicama

Mislav, Ornela i Sanda ušli u finale Plesa sa zvijezdama

Mislav Čavajda pokazao je zavidno plesno umijeće / Foto: Hrt
Mislav Čavajda pokazao je zavidno plesno umijeće / Foto: Hrt
Objavljeno: 14. prosinac 2013. u 23:58 2013-12-14T23:58:22+01:00

U finale osme sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama plasirali su se Mislav Čavajda, Ornela Vištica i Sanda Dubravčić, dok je natjecanje u predzadnjoj, sedmoj emisiji napustio Giuliano.  U završnici emisije bilo je vrlo napeto uoči proglašenja finalista, a kao posljednji ostali su Mislav, koji je imao najviše bodova, i Giuliano, sa najmanjim brojem bodova

ZAGREB U finale osme sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama plasirali su se Mislav Čavajda, Ornela Vištica i Sanda Dubravčić, dok je natjecanje u predzadnjoj, sedmoj emisiji napustio Giuliano.  U završnici emisije bilo je vrlo napeto uoči proglašenja finalista, a kao posljednji ostali su Mislav, koji je imao najviše bodova, i Giuliano, sa najmanjim brojem bodova.

Svi parovi večeras suplesali po dva plesa, a Giulianov je prvi ples bio passodoble,za kojega je dobio 31 bod a za drugi, quickstep, 32 boda, ukupno 63.

Giuliano je takođerdobio i pohvale žirija. Milka je rekla kako je ostvario čudesannapredak od prvih plesova do danas, a Dinko je dodao kako su izemisije u emisiju bili sve bolji. No unatoč pohvalama ipak jenapustio natjecanje, ali zadovoljan postignutim. „Nisam iznenađenšto smo ispali, ali sam iznenađen kako smo daleko dogurali. Stvarnosam uživao svih ovih tjedana, malo sam umoran, sutra ću spavaticijeli dan. Zapeli smo i radili, i to se vidjelo ovdje, jako samzadovoljan.“, rekao je Giuliano u svojim prvim dojmovima nakonispadanja.

Mislav Čavajdaopet je bio najbolji po bodovima žirija, osvojivši 37 za salsu i 39za bečki valcer, ukupno 76. Njegov nastup pohvalio je Davor Bilman.„Napravili ste dobar dio figura, sveukupno dobra interpretacijateškog ritma.“, rekao je Davor dok je Elio dodao kako to nije bilatipična salsa, ali su plesali kvalitetno, iz duše i iz tijela.Mislav nije krio uzbuđenje zbog neizvjesne završnice.

„Bilo je napeto predkraj, ali to je show u kojem publika odlučuje, ne bi me čudilo nida sam ispao, sve je na publici. Stvarno mi je jako drago da ulazimou finale, ova subota mi je bila nekako najemotivnija do sada inajstresnija, nakupilo se emocija.“, priznao je Mislav.

Drugoplasirana po brojubodova bila je Ornela Vištica, koja je plesala bečki valcerza koji je dobila 38 bodova i salsu, za koju je dobila 34 boda,ukupno 72. Njezin valcer Elio je ocijenio kao divan, romantičanvalcer, čak dramatičan na kraju, sa dobrom koreografijom. Ornelapak nije krila oduševljenje zbog nastupa u finalu. „Jako samsretna. Nadala sam se i bilo bi mi uistinu žao da smo ispali prijefinala te sada sreći nema kraja. Kad je počeo show nisam očekivalani polufinale, a kamoli finale. Jako sam vesela i želim sezahvaliti svima koji od početka navijaju za nas.“ , rekla je.

Sanda Dubravčićvečeras je plesala quickstep, za koji je dobila 35 bodova, te rumbu,za koju je dobila 32 boda, ukupno 67, i pohvale Dinka Bogdanića.„Svi elementi quickstepa su bili unutra, to je bila jednabroadwayska izvedba u našem studiju večeras.“, rekao je Dinko.Sanda također nije krila oduševljenje što je među tri para kojiće nastupiti u finalu. „Večeras je bilo prekrasno. Kad su nas izprve prozvali, bilo je predivno. Moram zahvaliti svojoj publici, jerbez njih sigurno ne ni bili ovdje i svojoj obitelji na potpori istrpljenju. Pokazala sam da se mogu nositi s mlađim generacijama, ai večeras sam dobila jedan lijepi komentar, a to je da sam „dušaemisije“ što me je stvarno dirnulo.“ , otkrila je Sanda.

Preostala tri para sadakreću u posljednje pripreme kako bi osvojili žiriji i gledatelje tebili proglašeni najboljim.

Koji će par pobijediti uosmoj sezoni Plesa sa zvijezdama doznajte već iduće subote na HRT 121. prosinca iza 20 sati kada je na rasporedu posljednja, osmaemisija.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.