Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4n
Sutra: 15° 15° 4n
22. travnja 2019.
Nives Celzijus

Mazna i strastvena Nives snimila spot s kolegom iz "Čiste ljubavi"

Mazna i strastvena Nives snimila spot s kolegom iz "Čiste ljubavi"
Mazna i strastvena Nives snimila spot s kolegom iz "Čiste ljubavi"
Autor:
Objavljeno: 27. veljača 2018. u 17:46 2018-02-27T17:46:49+01:00

Prezaposlena Nives Celzijus na setu tv serije »Čista ljubav« ipak pronalazi još prostora za djelovanje. Uostalom, snimanje serijala neće trajati dovijeka, a raskošna brineta kao prava zaljubljenica u more i visoke temperature već sad planira kud će poviti ovog ljeta.

Vruće, vruće najavljuje Nives već u prvom singlu »Život pogledaj« za koji je snimila spot s prezgodnim Momčilom Otaševićem, inače i partnerom iz serije.

O novom glazbenom uratku i predstojećim planovima Nives kaže:

- Pjesmu su napravili moji prijatelji Dušan Bačić i Bojan Dragojević iz Orange studija. Surađujemo već godinama i jako se dobro razumijemo tako da uopće nisam dvojila kad su mi ponudili ovu sjajnu ljubavnu baladu. Puno radimo zajedno i uskoro ćemo objaviti nekoliko bržih i veselijih pjesama. Izlazi uskoro i moj novi album tako da već sada planiramo kako ćemo imati vruće i uzbudljivo ljeto s puno zabave, kazala je seksipilna pjevačica promovirajući svoj novi hit.

Tek da približimo priču o novoj modernoj baladi reći ćemo samo da Nives otkriva sve svoje tajne od ljubavi, bijesa, ljubomore i strasti... sve naravno ostaje za pogledati na YouTube.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš