Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Chloe Ayling

Lijepu manekenku oteli i htjeli prodati preko Dark Weba: 'Probudila sam se u lisicama'

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 19. prosinac 2018. u 7:57 2018-12-19T07:57:25+01:00

Britanska manekenka Chloe Ayling (21) slikala se u toplesu i iznova zadivila svoje obožavatelje. Iako je njen Instagram prepun izazovnih fotografija, ovaj je put manekenka pokazala svoje bujno poprsje bez zadrške.

Inače, britanska manekenka koju krase besprijekorna linija tijela i bujne grudi poznata je postala zbog manje lijepih činjenica i događaja koje je prošla u posljednjih dvije godine.

Sve je počelo sasvim bezazleno kad je manekenka dobila poziv na snimanje u Milanu 11. srpnja 2017. godine. Došavši iz Pariza gdje je također snimala modne editorijale, u Milanu ju je dočekalo nemilo iznenađenje, zločinačka organizacija naziva "Crna smrt". Manekenka je došla na zakazani dogovor, u jednu napuštenu milansku trgovinu gdje su je otmičari uspavali injekcijom ketamina i odveli na seosko imanje gdje su je držali šest dana.

– Probudila sam se s lisicama na zapešćima i gležnjevima. Preko ustiju mi je bila zalijepljena traka. Na sebi sam imala ružičasti bodi i čarape. Nisam se mogla kretati jer sam bila u torbi. Disala sam kroz malu rupicu na njoj – kasnije je u medijima opisivala Ayling svoje milansko zatočeništvo.

Plan otmičara bio je prodati manekenku kao seksualnu robinju putem Dark weba za 250 tisuća tisuća eura.

No, kako je Ayling majka trogodišnjeg dječaka, otmičari su je nakon šest dana pustili jer njihova pravila navodno nalažu da se majke ne otimaju.

Bilo je to teško razdoblje za Ayling i njezinu obitelj, a trakavica nemilog događaja nastavlja se rastezati po sudovima. Poljak Lukasz Pawel Herba (30) optužen je za organiziranje otmice te je 17. srpnja ove godine uhićen.

Ayling je sada kod svoje kuće u južnom Londonu, a na suđenje u Italiju nije mogla doći, sudu se ispričala da je previše ranjiva za to putovanje.

Odvjetnici suprotne strane tvrdili su kako je manekenka itekako mobilna i neranjiva za putovanja s obzirom da na svom Instagramu objavljuje fotografije sa svih krajeva svijeta. Naravno uz to negiraju čitav nemili događaj i otmicu, navodeći kako je manekenka svojevoljno boravila s njima.

Sudski proces je u tijeku, a lijepa Ayling nastavlja sa svojom uspješnom manekenskom karijerom nastojeći potisnuti ružna sjećanja.

ate

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram