Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 6
Sutra: 12° 12° 6
9. prosinca 2019.
Teško ozlijeđena

Lijepa Ruska manekenka u bijegu pred napasnikom skočila sa šestog kata nebodera

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 23. ožujak 2018. u 7:58 2018-03-23T07:58:20+01:00

Ruska manekenka Ekaterina Stetsiuk (22) skočila je sa šestog kata hotela u Dubaiju kako bi se spasila od napada seksualnog predatora. Prema pisanju ruskih medija nesereću je uzrokovao američki poduzetnik koji je želio ostvariti intimnost s lijepom manekenkom.

Nakon što ga je manekenka odbila počeo joj je prijetiti nožem i nasilno se ponašati pa je ljepotica u bijegu - skočila s nebodera.

No prema izjavi napadača koji je poslovno boravio u Dubaiju, on se našao ugroženim jer ga je lijepa Ruskinja porijeklom iz Irkutska navodno napala i morao se braniti.

Ekaterina koja je čudom preživjela pad zbog njegovih optužbi nalazi se u bolničkom pritvoru. Teško je ozlijeđena, ima polomljenu kičmu te ne može hodati.
Napadač kojeg su uhapsili na areodromu zbog ovog napada mogao bi u zatvoru provesti i 15 godina.

Za Ekatarinu liječnici kažu kako su joj prognoze dobre jer joj je koštana moždina nepovrijeđena.

Glasine tvrde kako se lijepa manekenka bavila escortom, te da je njezin angažman na mjesec dana u Dubaiju samo paravan za njene druge aktivnosti.

Majka Inge trenutačno je u velikoj brizi za kćer te prije odlaska u Dubai nastoji prikupiti što više novaca za liječenje svoje kćeri koje će koštati 11.000 funti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.