Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Nevolje glumice

Jezivo uhođenje: Natalie Portman zatražila policijsku zaštitu zbog manijaka koji ju opsjeda

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 5. ožujak 2019. u 7:48 2019-03-05T07:48:18+01:00

Da slava ima i tamnu stranu priče dokaz je neugodnost koja je snašla glumciu Natalie Portman - ona je nedavno morala od policije je zatražiti privremenu zabranu pristupa muškarcu iz Colorada.

Nepoznati muškarac obilazio je njezinu kuću i tvrdio kako ima telepatsku vezu s njom, te se lažno predstavljao kao 'John Wick'.

Nakon policijske provjere ustanovljeno je kako je muškarac koji je preskočio i zaobišao ogradu njenog doma te se uspio približiti njezinoj obitelji zapravo muškarac kojem je zabranjeno posjedovanje vatrenog oružja te kako je doputovao iz Colorada u Los Angeles samo zato jer je, tvrdi, od Natalie 'primio telepatsku poruku'.

Zabrinuta glumica koja je diplomirala psihologiju na Harvardu odmah je zatražila zaštitu i zabranu prilaska nepoznatom muškarcu.

Zanimljivo je kako se lijepa glumica osim glumom bavi i znanstvenim radom, pa je dosad objavila već dva znanstvena rada u znanstvenim časopisima.

Inače, Natalie Portman (34) spada među najinteligentnije holivudske zvijezde. Glumica tečno govori engleski, hebrejski, španjolski, francuski, njemački i japanski, a njezin je IQ 140.

Natalie Portman koja je osvojila Oscara za ulogu u filmu Black Swan rođena je kao Neta-lee Hershlag u Jeruzalemu. Kao djevojčica pohađala je satove baleta zbog čega je i briljirala u ulozi Crnog labuda u istoimenom filmu.

Kao glumica otkrivena je još kao deseetogodišnjakinja, a debitirala s 13 godina u filmu »Léon: The Professional«.

Zanimljivo je kako glumica u svom domu nema televiziju, a sve što je zanima pogleda na računalu. Među omiljenim emisijama su joj "Transparent" i "Broad City".

Natalie je vegetarijanka od svoje 8. godine nakon što je pročitala knjigu pod nazivom "Eating Animals" 2009. Ples i ronjenje su joj omiljeni hobiji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.