Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
28. siječnja 2020.
Ponovno ljubi

Jelena Veljača ima novog dečka: "Sve češće se smije, a za to ima i dobar razlog"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 10. siječanj 2019. u 10:30 2019-01-10T10:30:57+01:00

Da je riječ o modernoj vezi, dokazuje i podatak da je Jelena Badnjak provela na večeri s prijateljima na kojoj su pristustvovali njezin novi dečko, ali i bivši suprug

Poznata scenaritstica Jelena Veljača sve češće dolazi u Zagreb, a ima i dobar razlog za to: nakon nedavnog razvoda osmijeh na lice vratio joj je direktor prodaje RTL- a, Ivan Gale (46). Jelena je zimsku pauzu od snimanja serije 'Pogrešan čovjek' u Beogradu iskoristila za sve češće odlaske u rodni Zagreb, a sada znamo i razlog.

O njezinoj novoj vezi već se neko vrijeme nagađa, ali Jelena je vezu htjela zadržati u tajnosti. U prosincu je par snimljen na ulicama Zagreba, no primijetivši fotografa, brzo su se odvojili. Spremno su pozirali još u rujnu prošle godine na predstavljanju serije u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema kada se i počelo nagađati o njihovoj vezi, a u prosincu su viđeni i kako nasmijano odlaze na kolače.

Da je riječ o modernoj vezi, dokazuje i podatak da je Jelena Badnjak provela na večeri s prijateljima na kojoj su pristustvovali njezin novi dečko, ali i bivši suprug, glumac Dražen Čuček, prenosi Gloria koja ima i njihove ekskluzivne fotografije.

Jelenin novi dečko također je razveden i ima dvoje djece iz prvog braka, a Jelenina kćerkica Lena nedavno je proslavila svoj treći rođendan. Jelena se od glumca Dražena Čučeka razvela prije četiri mjeseca.

n

Foto: Instagram

Jelena Veljača

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze