Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. veljače 2020.
Obožavatelji nisu zadovoljni

Gay komičarka priznala prijateljstvo s bivšim predsjednikom konzervativcem

Bush i DeGeneres/Foto Instagram
Bush i DeGeneres/Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 11. listopad 2019. u 8:02 2019-10-11T08:02:00+02:00

U svojoj TV emisiji Ellen se pokušala izvući kazavši kako je moguće biti prijatelj i s nekime tko nema jednaka vjerovanja i razmišljanja. 

Zabavna i uvijek zanimljiva komičarka Ellen DeGeneres čiju popularnu TV emisiju gledaju milijuni ljudi diljem svijeta je ovoga puta uspjela jako razljutiti svoje obožavatelje, prenosi Cosmopolitan.

Osim svojih komičarskih sposobnosti, Ellen je u javnosti postala popularna time što je davnih dana obznanila da je gay i time postala jedna od ikona LGBTQ zajednice. Problem je nastao prošloga vikenda kada je Ellen sa svojom suprugom otišla na utakmicu NFL-a, a do nje je sjedio ni manje ni više nego bivši predsjednik SAD-a George W. Bush.

On se tijekom svojega mandata oštro suprotstavljao gay pravima, zbog čega nije nikakvo iznenađenje što su obožavatelji komičarke „poludili“ zbog fotografija na kojima se njih dvoje smješkaju i prijateljski razgovaraju.

U svojoj TV emisiji Ellen se pokušala izvući kazavši kako je moguće biti prijatelj i s nekime tko nema jednaka vjerovanja. – Prijateljica sam s Bushem, zapravo prijateljica sam s mnogim ljudima koji ne dijele ista razmišljanja kao ja. To što nemam ista vjerovanja i razmišljanja s nekime, ne znači da ne smijem s njima biti u prijateljskim odnosima. Mislim da svi mi moramo biti dobri jedni prema drugima, i to ne samo prema onima koji su slični nama, već prema svima – zaključila je komičarka u svojoj emisiji.

Ipak, ni to nije zadovoljilo njezine obožavatelje koji smatraju kako su to samo glupe izlike jer ipak je bivši predsjednik bio jedan od onih koji su branili sklapanje gay brakova, kojega je upravo Ellen sklopila. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.