Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
24. veljače 2020.
Ples sa zvijezdama

Ciganović komentirao nastup vatrene Nives: "Seksala se u udarnom TV terminu"

FOTO/Facebook
FOTO/Facebook
Autor:
Objavljeno: 25. ožujak 2019. u 11:52 2019-03-25T11:52:00+01:00

Nastup Nives Celzijus nije prošao neopaženo, a komentirao ga je i Neven Ciganović

Nives Celzijus je u drugoj epizodi emisije "Ples sa zvijezdama" otplesala rumbu s partnerom i mentorom Mateom Cvenićem. Plesali su rumbu na pjesmu "Liberian Girl" pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona.

Prema komentarima ispod službenog videozapisa plesne točke, gledatelji su bili oduševljeni. Komentari poput: "I ovaj put najbolji!" nižu se ispod videa, ali i na društvenim mrežama.

Jedan specifičan komentar dao je i Neven Ciganović. Nije mogao odoljeti komentiranju ovogodišnje emisije, koju, sudeći prema njegovom Facebooku profilu, redovito prati. 

FOTO/Facebook

"Nives se seksala u udarnom terminu Nove TV "Čagice sa zvijezdama", i to da joj ne uđe. I to na Michaela Jacskona!" stoji u njegovoj objavi u kojoj nema dlake na jeziku. Na njegovom se Facebook profilu nerijetko mogu vidjeti slični, ponekad i vulgarni komentari na različite situacije u državi.

No, čini se da mu je "Ples sa zvijezdama" jedna od zanimljivijih emisija, jer je nedavno komentirao da "show" počinje, posprdno ga nazivajući "Pederball". 

FOTO/Facebook

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.