Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
Oštra kritika

Britanski voditelj Piers Morgan oštro kritizirao Meghan Markle: "Vrati se u Ameriku!"

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2019. u 7:40 2019-07-11T07:40:34+02:00

Nakon što kraljevsko osiguranje nije dozvolilo fotografiranje u blizini Meghan tijekom teniskog meča, oglasio se Morgan.

Meghan Markle je nedavno bila gledala teniski meč Serene Williams i Kaje Juvan. Konzultantica za medije, Sally Jones, za britanski je Telegraph rekla da je fotografirala Serenu kada joj je prišao netko iz kraljevskog osiguranja i zamolio da ne fotografiraju jer "Meghan tu sjedi". 

Članak je tako bio dovoljan povod da voditelj i novinar Piers Morgan u emisiji "Good Morning Britain" kaže svoje mišljenje o situaciji. 

"Ova opsesija Meghan i Harryja s privatnošću je smiješna. Kao prvo, licemjerna je, a kao drugo - oni nisu privatne osobe. Oni su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i mi plaćamo njihovu vilu. Kraljevska sjedala na Wimbledonu sa kamerama iznad njihovih glava. Ako želite privatnost, nemojte sjediti tamo. Ovo je totalna lakrdija.", rekao je voditelj, a prenosi Metro.

"Morate odlučiti što želite, Meghan i Harry. Želite li biti privatni ili javni, jer ovo je zaista lakrdija", dodaje.

Suvoditeljica Susanna Reid je dodala da razumije želju za privatnošću, ali da je Meghan bila na javnom mjestu zbog čega je mogla očekivati da će je netko uslikati.

"Odete na Wimbledon s besplatnim kartama, sjedite na najboljim mjestima, uzmete sa sobom dvije najbolje frendice koje također besplatno imaju najbolja sjedala. Vi ste javne osobe. Svi vi. U tom trenutku ste javne osobe. Prestani cviliti o privatnosti jer ne želimo slušati o tome. Ako želiš biti privatna osoba, vrati se u Ameriku i živi privatnim životom. To je vrlo jednostavno. Ona ne želi biti javna osoba u kraljevskoj obitelji - vrati se u Ameriku", bio je oštar Piers. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.