Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. siječnja 2020.
Jameela VS Khloe

Britanska glumica kritizirala popularnu starletu zbog reklame: "Budi pametnija od ovoga"

FOTO/Wikipedia
FOTO/Wikipedia
Autor:
Objavljeno: 26. ožujak 2019. u 8:11 2019-03-26T08:11:53+01:00

Glumica je kritizirala objavu starlete u kojoj Khloe reklamira proizvode za mršavljenje. 

Britanska glumica i model Jameela Jamil (33) zabrinuta je što Khloe Kardashian i dalje promovira proizvode za gubitak kilograma. Jamil je kritizirala čajeve za detoksikaciju, kao i dodatke prehrani, a komentirala je i fotku popularne starlete.

"Volim kako moj trbuh izgleda! Uvrstila sam 'shakeove' kao zamjenu za obrok prije dva tjedna, a napredak se ne može poreći..." napisala je Khloe prije nekoliko dana, uz fotku ravnog trbuha i plaćeno partnerstvo s firmom "Flat Tummy". Nekoliko sati kasnije na njezinu je sliku odgovorila Jamil.

"Ako si previše neodgovorna da: a) priznaš činjenicu da imaš osobnog trenera, nutricionista, kuhara i kirurga da bi postigla ovakav izgled, prije nego li ovaj proizvod i b) reći ljudima nuspojave ovog neodobrenog proizvoda za kojeg mnogi doktori kažu da je nezdrav - nuspojave su proljev, dehidracija, grčevi i stomačni bolovi... onda ću ja morati." napisala je u žestokom komentaru britanska glumica. 

Jamil je dodala i da je "nevjerojatno koliko te industrija zlostavlja, dok ne postaneš usredotočen na vlastiti izgled. To je krivnja medija. Ali, molim te nemoj to stavljati u svijet, jer štetiš drugim djevojkama, povrjeđuješ ih jednako kao što si i ti bila povrijeđena. Budi pametna žena. Budi pametnija od ovoga."

Prema natpisima portala Toofab, ovo nije prvi put da Jamil komentira plaćena partnerstva zbog kojih Khloe Kardashian objavljuje takve fotografije. Glumica je u siječnju ove godine izjavila da je Khloe živi primjer što mediji mogu napraviti ženi u industriji. Cijela je priča počela kad je Khloe objavila na Instagramu da djevojke žele dvije stvari - prva je izgubiti kilograme, a druga jesti. 

"Ovo me čini tužnom. Nadam se da će moja kćer odrasti želeći više od ovoga. Ja želim više od ovoga. Šaljem svu svoju ljubav ovoj sirotoj ženi. Ovo su joj napravili mediji i zabavna industrija. Drage djevojke, želim više od ovoga.", napisala je tad Jamil na svom Twitter profilu, uz "screenshot" objave s potpisom Kardashian. 

Mediji su zatim skočili na britansku glumicu, optužujući ju da javno kritizira Khloe. Glumica je tad odgovorila da je kritizirala medije. "Ne zanima me koliko smiješnom ili napornom me netko smatra, ali istjerat ću van šale o debljinama i sramoćenju nekoga zbog težine." prenosi portal Toofab.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.