Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Najljepši par

foto SUDBONOSNO DA Vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić u crkvi u mjestu Bale

foto Glas Istre
foto Glas Istre
Autor:
Objavljeno: 21. srpanj 2018. u 18:41 2018-07-21T18:41:00+02:00

Vjenčanje poznatog para očekivano je izazvalo je interes brojnih domaćina i znatiželju javnosti. Svi su naime, i s punim pravom željeli biti dijelom jedne prekrasne ceremonije na kojoj se sreća i ljubav, kao i ono nešto o čemu i navijačka pjesma govori - "neopisivo", osjećala u zraku

Nesumnjivo najljepši, a zasigurno i jedan od najsimpatičnijih parova Hrvatske, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka, svoje su sudbonosno "da" ove subote izrekli u srcu Istre, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama. Mladost, ljepotu i talent ovog je puta u jedno srce sjedinio svećenik Joel Catary iz Venezuele, koji dužnost župnika u pitoresknim Balama obnaša od 2016. godine.

Vjenčanje poznatog para očekivano je izazvalo je interes brojnih domaćina i znatiželju javnosti. Svi su naime, i s punim pravom željeli biti dijelom jedne prekrasne ceremonije na kojoj se sreća i ljubav, kao i ono nešto o čemu i navijačka pjesma govori - "neopisivo", osjećala u zraku. No, riječ koja se dala jasno i glasno izreći i koja je u više navrata bivala izgovorena od strane Baljana bila je "ponos". Naime, kako sam u više navrata imala priliku čuti Baljani su bili itekako ponosni na činjenicu da je par Batelić/Ćorluka izabrao njihov gradić za mjesto jedne od najvažnijih životnih ceremonija koju će pamtiti čitav život. Osim toga, dodao mi je vragolasto jedan mlađi Baljanin, od danas će se, zahvaljujući lijepoj Franki, mnogi navijači najvažnije sporedne stvari na svijetu moći pohvaliti kako i ovaj čarobni kutak Lijepe naše ima svog istarskog, pa još k tome još i "vatrenog" zeta. A za to je valjalo poduzeti i određene korake, između ostalog pripremiti prostor za vjenčanje.

Borna Filic/PIXSELL

Foto Glas Istre

Foto Glas Istre

Naime, dvorište oko crkve bilo je ograđeno, što publici koja je željno iščekivala dolazak mladenaca nije teško palo. Oni najmlađi, najbolje su se snašli i uredno ulogorili na "travi" i u tzv. VIP zoni za kamermane i snimatelje.

Borna Filic/PIXSELL

Dvadeset minuta prije dogovorenog termina u 17 sati, u pratnji nekolicine muškaraca u crkvu je ušetao lijepi Čarli, što je naravno, popraćeno ovacijama posjetitelja. No, za Franku Batelić i njen ulazak u crkvu valjalo je biti nešto strpljiviji pa su u iščekivanju lijepe mladenke fotoreporteri vrijeme kratili fotografiranjem uzvanika i organizatora vjenčanja. Tako se višekratno "u kadru", našao i poznati istarski dizajner Boris Ružić i njegova ekipa "BR", zadužena da ceremonija prođe u najboljem redu - od samog uređenja pa sve do onog trenutka kada se, s polusatnim kašnjenjem Franka pojavila te u pratnji dizajnera i ušla u crkvu s oltarom okićenim bijelim hortenzijama.

Nakon ceremonije vjenčanja velika svadbena svečanost održat će se na Stanciji Meneghetti u Balama. 

Borna Filic/PIXSELL

Foto Glas Istre

Foto Glas Istre

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.