Riječanka Lana Gržetić nova je Miss Hrvatske / Novi list
Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 1n
Sutra: 27° 30° 12
21. kolovoza 2018.
Izbor najljepše Hrvatice

foto Riječanka Lana Gržetić nova je Miss Hrvatske

Foto Bruno Konjevic / CROPIX
Foto Bruno Konjevic / CROPIX
Autor:
Objavljeno: 25. kolovoz 2013. u 10:33 2013-08-25T10:33:00+02:00

Lana Gržetić je učenica škole za primijenjenu umjetnost. Svjetski izbor održat će se 28. rujna u Jakarti u Indoneziji

ZAGREB Riječanka Lana Gržetić u subotu je u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici izabrana za novu Miss Hrvatske.

– Još ne mogu vjerovati da se sve ovo događa, tako sam uzbuđena, rekla je 18-godišnja Lana.

Lana Gržetić tek prije dvije godine ušla je u modne vode i to na castingu u Terminalu.

– Drago mi je upoznavati nove ljude, a prilikom ovakvih manifestacija stvaraju se i nova prijateljstva, rekla je tada Lana i u svoj »book« spremila prve fotografije, one riječkog fotografa Luciana Sinozicha.

Lana je učenica Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci, smjer aranžersko-scenografski dizajner, a veliku podršku u ambiciji osvajanja ove laskave titule imala je od obitelji i mnogobrojnih prijatelja. Lana, kojoj je protekle godine pripala i titula Miss interneta, predstavljat će Hrvatsku na svjetskom natjecanju ljepote u Indoneziji 28. rujna ove godine.

– Veselim se dalekom putovanju, ali još mi se moraju slegnuti dojmovi. Nadam se da ću dobro predstavljati Hrvatsku. Svi su mi rekli da se samo opustim i uživam u novoj tituli koja će mi biti ulaz u svijet modnog dizajna kojeg namjeravam studirati, dodala je nova Miss Hrvatske.  

miss_hrvatske5-240813
Izbor za Miss Hrvatske 2013. / Foto Bruno Konjevic / CROPIX

Sreću osvojenom titulom nije skrivala ni Lanina modna agentica Tajana Zaro iz Glamour Tare.

– Ponosna sam što je Lana izabrana za Miss Hrvatske. Ona je baš za to, draga je i simpatična. Ima posebno lice, čak me podsjeća i na Branku Bebić pa se nadam da će biti uspješna na svjetskom izboru, uspješnija nego naše predstavnice proteklih godina, zaključila je vlasnica Glamour Tare.

Stručni žiri kojeg su činili Leonarda Boban, prošlogodišnja Miss Hrvatske Maja Nikolić, Sanja Faber, Maja Batić, Kristijan Mesaros, Aleksandar Milojević, Ivica Zanetti i Dušan Bućan, prvom i drugom pratiljom proglasili su Josipu Dragun i Renatu Marić, dok je titula Miss fotogeničnosti pripala Miroslavi Bernart.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka